Wpis z mikrobloga

Skończyła mi się umowa na abonament z #play - ostatnio dzwoni Pani i mówi, że już pół roku mam umowę na czas nieokreślony i że w przyszłym miesiącu zapłacę 20 zł więcej za abonament bo kończy się pół roku od zakończenia umowy i opłaty wzrosną.
No dziwna sprawa, nieprzyjemna, podziękowałem za rozmowę i ofertę że poszukam czegoś innego.
Napisałem dzisiaj na czacie na stronie PLAY z pytaniem jak to jest z tym wzrostem opłat - bo widzę na stronie

Abonament po rabatach: 5 zł za e-fakturę i terminowe płatności oraz 5 zł za zgody marketingowe, po okresie zobowiązania wzrośnie o 10 zł/mies., a po każdych kolejnych 12 okresach rozliczeniowych – o 5 zł/mies.

Póki co ja cały czas płacę tyle samo (zmieniła się cena na początku 2024 roku o 10 zł, ale nie wiem czemu, pamiętam że dzwoniłem to coś tam tłumaczyli ale już nie pamiętam xD).
W każdym razie na czacie na stronie PLAY Pani mi powiedziała, że nie ma żadnego wzrostu cen i że cena wzrośnie jak wcześniej napiszą wiadomość xD

Co to za jakieś bandyckie dzwonienie i nagabywanie @play_polska ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#internet
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Lapidarny, niestety tutaj nie mamy możliwości uwierzytelniania Twoich danych osobowych oraz wglądu do konta abonenckiego i tym samym rozliczeń. W celu wyjaśnienia opisywanej sprawy zapraszamy raz jeszcze do kontaktu z nami poprzez czat w aplikacji Play24 lub infolinię (790 500 500). Dzięki temu będziemy mogli ponownie sprawdzić Twoje rozliczenia oraz warunki umowy.
  • Odpowiedz