Aktywne Wpisy

Ana77 +80
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +12
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
źródło: image
Pobierz@mr_ponglish co miesiąc, aczkolwiek zastanawiam sie czy nie lepiej co tydzien, ale chyba mniej opłat za przelewy i kupowanie coinow zaplace jak wybiore co-miesieczna opcja
To nie jest porada
@BitcoinProjekt365dni: wlasnie te sprawe musze troche doczytac, bo mam kredyt na 7,39% oprocentowany i zastanawiam sie czy gdy przyjda niżesze stopy procentowe w sensie kredyty będą niższe, to czy mogę sobie wziąć swój kredyt przeliczyć na nowo i może się on okazać tańszy? ja glupek finansowy niestety, dopiero od tego roku sie za to wzialem i staram sie edukowac
prawnie mozesz tez negocjowac z bankiem ale w 99,99% sie nie zgodza
obecnie dobre oprocentowanie to kolo 7%
przy roznicy >= 0,6-0,7% zaczyna sie oplacac bawic w papierkologie
plus jak w jakims banku "skorzystasz z promocji" to zostaje ci oferta standardowa ktora jest sporo gorsza bo drugi raz promocji nie dostaniesz
plus niektore banki maja hipoteke w ofercie zeby miec a nie zeby ktos ja bral (nieoplacalne oferty) no i w kazdym banku inaczej licza zdolnosc i jest inny czas oczekiwania (najlepsze
@pieczywowewiadrze: w sensie tak by w 3-4 "zmianach banków" co jakiś czas zejść do <4% znaczy się? swoją drogą, jeśli zamierzam spłacić kredyt w 5 lat, nadpłącając głównie sam kapitał (splata "od końca") to w sumie i tak mnie mało co obchodzi ta zmiana kredytu? chociaż jak teraz się zastanawiam, to te moje 2800 co place co miesiac raty to obecnie są