Wpis z mikrobloga

Mirki, potrzebuję pomocy w wyborze lodówki i pralki do nowego mieszkania.

Z wymagań: lodówka - szerokość 60 cm, no frost. Pralka - wsad min. 8 kg. Budżet zarówno i na lodówkę, jak i na pralkę to w jednym i drugim przypadku do +/- 2,5k - 3k. Czyli generalnie bez żadnych fanaberii i wymysłów, ot sprzęt dla zwykłego śmiertelnika.

Poszukiwania dotychczas doprowadziły mnie do zastanowienia się pomiędzy dwoma modelami od Whirlpool oraz LG. W przypadku pralki: Whirlpool W7 W945WB PL oraz LG Vivace F4W90722W. Z kolei w przypadku lodówek: Whirlpool W7X 94T SX oraz LG GBB72MCDGN. Ktoś z was miał może do czynienia z tymi produktami i jest w stanie podpowiedzieć czy te modele (jak i producenci) to gra warta świeczki?

No chyba, że są jakieś lepsze propozycje w podanym przedziale cenowym to będę wdzięczny za podrzucenie linka do czegoś innego.

#agd #lodowka #pralka #dom #pytanie
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SuperSerwisant generalnie z tych pralek to LG brzmi najlepiej. Moja mama ma podobną, jeździła lata dzień w dzień do tego jest bardzo cicha. O Whirlpool nie słyszałem dobrych rzeczy. Sam mam boscha ,i to głośne bydle. Więc mogę polecić. Co do lodowki popatrzył bym za firmą liebherr. One są trwałe i ciche ale mniej popularne. W tym budżecie coś kupisz ,ja miałem mniej i wziąłem amice i jestem tak sobie zadowolony
  • Odpowiedz