Aktywne Wpisy

MondryPajonk +16
Ktoś wie co się dzieje? Skąd tyle wojska i patrolów policji przy głównej drodze? 20 minut temu był jakiś huk, wszyscy u mnie na osiedlu wyszli, nikt nie wie o co chodzi, policja nie chce z nami gadać, do wojska nie dopuszczają.
#bartoszyce
#bartoszyce

extaza161 +3
Siłowo hajpowany Yamalek wciąż na boisku. Razem z Olmo nic cały mecz nie pokazali.
#mecz
#mecz
Do rozwodników: jak to wpłynęło na wasze kolejne związki? Jak was to zmieniło?
Jestem obecnie w związku z rozwodnikiem, który został zdradzony (ja również byłam w długim związku przed nim, ale bez ślubu i bez zdrad). Im dłużej go znam, tym bardziej mam wrażenie, że siedzi w nim naprawdę głęboka trauma, która utrudnia pójście do przodu, a przez to, rzutuje mocno również na moje życie i moją przyszłość.
Nie chcę za bardzo pisać o szczegółach, bo niebieski czyta wykop, ale chciałabym zapytać innych z takiej sytuacji, jak zmieniliście się po rozwodzie i jak w związku z tym kierujecie swoimi kolejnymi relacjami?
#logikaniebieskichpaskow
#niebieskiepaski #zwiazki #rozwod
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
ciekawe co to znaczy "pójście do przodu" , może dla niego coś innego a dla ciebie coś innego.
ciśniesz go o ślub, to jest "pójście do przodu"?
Z perspektywy rozwodnika płci męskiej ślub NIE DAJE FACETOWI NIC, oprócz ryzyka.
Po prostu chciałabym zacząć coś naprawdę wspólnie budować, razem inwestować, mieć poczucie, że jesteśmy razem na poważnie i że możemy planować coś na długie lata, bo w pewnym wieku mówienie
to jest moje,
to jest twoje,
to jest wspólne
więc pierwsza rzecz do wyjaśnienia - czy on chce ten ślub z intercyzą i kiedy, czy nie chce