Wpis z mikrobloga

@Techguy91 moje życie jest zajebiste. Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem. Widzę sens w tym co robię, jestem kontent z tym kim jestem i mam cel, który uważam za immanentną cechę mojego jestestwa ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Techguy91: ty to chyba jakiś troll jesteś, bo patrząc na Twój profil to 90% narzekania na wszystko dookoła. Ewentualnie masz tak smutne życie, że się wyzywasz na wykopie tym samym wkraczając do elity przegrywow. A tak osobiście to uważam, że celowo polaryzujesz Polaków by jeszcze bardziej narzekali na swój los.
  • Odpowiedz
@Marysiabaton znalazłem własną filozofię, dzięki której jestem w stanie określić według jakich zasad warto żyć i jakie wartości określają coś, co mogę nazwać człowieczeństwem. Mam towarzyszkę życia od 12 lat (jest moją żoną), z którą dzielę się wszystkim (z wzajemnością) i marzenia małe i duże, które spełniam, oraz ambicje i aspiracje, do których dążę. Jem małą łyżeczką, bo mam luksus gardzenia materializmem, gdyż podstawowe potrzeby mam zapewnione. Chcę określać siebie jako
  • Odpowiedz
@Techguy91: To kwestia perspektywy. Cierpię na przewlekły ból dłużej niż połowa wykopków ma lat i rzeczywiście przez wiele lat wszystko widziałem w czarnych barwach. Po lekarzach przyszedł czas na różne alternatywne sposoby leczenia i odkryłem medytację, bólu nie zlikwidowała, ale po miesiącu-dwóch tej praktyki przełączyła mi coś w mózgu i teraz uważam, że życie - nawet moje - jest piękne. Nie mam nikogo bliskiego, zarabiam średnio (chociaż przynajmniej moja praca
  • Odpowiedz
@Techguy91: no a nie? pachnące zadbane Julki, praca zdalna, nawet z testerem żyje mi się ok i on finalnie ma największą odpowiedzialność za znalezienie luk. często wyrabiam się ze wszystkimi taskami i jeszcze szkolę pomagam słabszym nawet taka Julita od frontendu. Auto zwykłe bo mi od kasy nie o------o, hipo 5 lat do spłaty i koniec.
Zycie jest w pytę tylko WY sobie wkręcacie. U mnie 8h i nara, zero
  • Odpowiedz