@murdoc: mój drogi, są pewne kulturowo przyjęte kanony i po co to zmieniać. Kanon taki uznaje studniówkę, za imprezę kulturalną z bardzo formalnym strojem, ta siatka koronkowa nie spełnia tych standardów
Mogę ci powiedzieć tylko, że jak pojedziesz na wakacje do dobrego hotelu w Egipcie to nie wpuszczą cię na kolację jak będziesz miał krótkie spodenki. Głupie ale tak będzie
@murdoc: Jaka kwintesencja wykopków, typie masz problem z tym, że ktoś skrytykował i to całkiem słusznie nieodpowiedni wygląd. No, ale wiadomo juleczek nie można krytykować chlip chlip
https://wloclawek.naszemiasto.pl/studniowka-2025-liceum-sztuk-plastycznych-we-wloclawku-zdjecia-wideo/ar/c5p2-27183219
źródło: temp_file1008657894909229191
PobierzModa na " nie jestem taka jak inne "
Mogę ci powiedzieć tylko, że jak pojedziesz na wakacje do dobrego hotelu w Egipcie to nie wpuszczą cię na kolację jak będziesz miał krótkie spodenki. Głupie ale tak będzie
Błagam, polacy, nie uczcie mnie życia
Komentarz usunięty przez autora
@murdoc: Laska przyszła z gołym dupskiem na studniówkę, ale wiadomo to źli Polacy uczą cię życia XD
To wcale nie tak, że ma konto na instagramie albo innym gównie i zaraz będzie liczyć nowe suby. ( ͡€ ͜ʖ ͡€)