Wpis z mikrobloga

myślę, że tutaj bardziej chodzi o protest przeciwko forsowaniu elektryków i polityki proekologicznej UE. Ktoś miał narzędzie do cięcia warte więcej niż ta miedź.

@Critic: patrz mój komentarz wyżej, nieświadomie i w "dobrej wierze" stałeś się narzędziem antypolskiej propagandy.
  • Odpowiedz
  • 11
@f9JXBEArQ2H4TKl:

zauwazylem ze wiele polakow strasznie hejtuje elektryki, albo z glupoty albo z zazdrosci. Bo prawda taka ze majac swoj garaz swoje oze i jezdzi sie wkolo komina i do pracy, na zakupy to elektryk to swietna opcja.

To już nawet nie chodzi o to. Hejtują mimo że nigdy nawet kontaktu nie mieli. No i jest to duża zmiana, ludzie się tego zawsze boją.
Do tego często widzę że ludzie
  • Odpowiedz
@Filipterka25: nie wiem czemu mówisz, że stałem się narzędziem antypolskiej propagandy - ja tego przewodu nie przeciąłem ale powiedzmy, że jestem w stanie sobie wyobrazić kogoś kto jest to w stanie w imię takiego motywu to zrobić. Tak samo jak zaślepieni ludzie dzwoniący i grożący śmiercią Owsiakowi. Idiotów i ślepców nie brakuje. A kto finansuje UE i politykę dokręcania śruby w kwestiach ekologii i próbujący zrobić z UE wybawicielkę planety?
  • Odpowiedz
  • 37
@PiotrFr w Polsce na Facebooku wszelkie kwestie związane z elektromobilnością to pożywka dla najgorsze sortu gatunku ludzkiego. Takiego szamba w komentarzach jak pod postami w stylu tej ładowarki, zasięgu aut, palenia się tych aut, zasilania, elektrowni nei ma nigdzie, to jeden wielki ściek. No może na równi z contentem o Ukrainie.

Zastanawiam się tylko jak dużo w tym ruskich botów, a ile realnych ludzi
  • Odpowiedz
@MateMizu: A zdziwiłbyś się. Metr tego kabla to +_8 kg miedzi
Kabel pewnie z 4 metry mial = prawie 900 zł

Biorąc pod uwagę lokalizację obu biedronek stawiam na meneli, moje miasto takie piękne
  • Odpowiedz
@Clefairy: No to jest jakiś odlot, im większy "chłopski rozum" tym większy ryk o elektryki i p---------e, że on musi słuchać silnika xD ja to słucham podcastów i mam nadzieję, że nie jestem rodzynkiem i, że ludzie jednak masowo nie słuchają jak ich 1.4 z przebiegiem 230 000km pierdzi odpalany w zimowy poranek xD
  • Odpowiedz
A kto finansuje UE i politykę dokręcania śruby w kwestiach ekologii i próbujący zrobić z UE wybawicielkę planety?

@Critic: Właśnie o tym pisałem, ale cichutko, bo jeszcze wyjdziesz z bańki gdzie Chiny stawiajo wynglowe elektrownie
  • Odpowiedz
@PiotrFr:

Czym to się mentalnie od ruskich różni?

Aż pozwolę sobie zacytować określenie jakie padło na tym portalu:
"Polska to jest Rosja z kiblem wybudowanym z funduszy europejskich".
  • Odpowiedz
@PiotrFr nie za specjalnie mnie to dziwi xD przecież tam to sama patologia z mózgami zaczadzonymi od węgla mieszka. Miałem raz nieprzyjemność musieć tam spędzić kilka dni, spanie wziąłem w hotelu „Trojak”, obok takiego kąpieliska co wyglądało jak z fabuły stalkera. Wieczorem wyskoczyłem pobiegać to w ciągu pięciu minut już się do mnie jakaś patusiarnia o klub sportowy dosrała, pojechałem sobie w rejony giełdy samochodowej pooglądać te kamienice pokopalniane to goście
  • Odpowiedz
myślę, że tutaj bardziej chodzi o protest przeciwko forsowaniu elektryków i polityki proekologicznej UE.

@Critic: xD
masz jakieś alternatywy dla ruskiej albo arabskiej ropy naftowej? Bo wiesz, że zakaz rejestracji aut spalinowych będzie dotyczył nowych aut - więc spokojnie w 2045 roku kupisz sobie jeszcze "ledwo dotartego" 10-letniego passata z Niemiec
  • Odpowiedz