Aktywne Wpisy

Kochani z kontami na LinkedIn,
Zapraszam do glebowania dewelopera
https://www.linkedin.com/posts/krzysztof-kuniewicz_wsparcie-budownictwa-mieszkaniowego-activity-7291899907668340736-plwp
#wykopefekt #nieruchomosci #afera
Zapraszam do glebowania dewelopera
https://www.linkedin.com/posts/krzysztof-kuniewicz_wsparcie-budownictwa-mieszkaniowego-activity-7291899907668340736-plwp
#wykopefekt #nieruchomosci #afera

źródło: image
Pobierz
1-1-1-1 +242

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
#psylocybina #grzybki #psychodeliki
Mam jeszcze jedno pytanie. Co do doświadczenia- zjadłem raz 10g świeżych malutkich grzybków I zaskoczył mnie poziom tripa. Później zjadłem 20g tego samego czyli mega mini swieze grzybki, przepite sokiem z cytryny. Wtedy miałem właśnie rewelacje żołądkowe, ale trip..ojeju, rozpłynąłem się wraz z rzeczywistością. I
Pamiętaj, że grzyb grzybowi nierówny, niektóre sztuki mogą mieć więcej alkaloidów niż inne. Poza tym mówisz, że były malutkie, a małe mogą mieć procentowo więcej mocy niż duże.
Tak, po odpowiednim czasie moczenia
@TheRealMikz Uważam że świeże mają w sobie coś, niby to samo ale jednak
@espenio: możliwe, jak będę miał okazję to z pewnością się przekonam. Możliwe jest też to, że ta różnica ma wyłącznie psychologiczne podłoże, ale w sumie jeśli będzie "to coś" to jaka to różnica z czego to wynika ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Ja mam ochotę na cyanescens, słyszałem o nich super rzeczy, choć z drugiej strony ich moc brzmi trochę onieśmielająco.
A co do "to samo, ale inaczej" to nie da się dwa razy wejść do tej samej rzeki, każdy trip jest w sumie inny.
Po cyanescens (a może to było po azurescens?) podobno można dostać "wood paralysis" i nie jest to przyjemne, za to krążą legendy o ich mocy. Nasza rodzima semilanceata jest
Cyanescens akurat da się skombinować ( ͡°
1. świeże, male osobniki, popite cytryną
2. spore rozwinięte osobniki, podsuszone (wczesniej zważone, około 20g)
oczywiście ta pierwsza sesja była czułem sporo mocniejsza, miałem wręcz techno w głowie - jakby dźwięki 8 bitowe, poczucie rozpłyniecia (serio nawet poczułem że ziewanie jest mną, a ja ziewaniem ( ͡°
Jeśli masz sensacje żołądkowe to walnij sobie lemon teka z 3g suszu i juz, powinno pomóc. Szybciej wchodzi szybciej schodzi. Można jeszcze herbatkę zrobić ale ja nigdy nie robiłem, przepisy w internetach. Sporo ludzi odfiltrowuje grzyby po tym jak wymoczą je w cytrynie i mówią że działa, ale ja tak nie robiłem nigdy to nie wiem.
Jak
Przyznam że pierwsze podroz z 20g mocno weszło, myślę że spróbuję coś takiego z lemontekiem za jakiś czas. Chociaż przyznam że miałem mniejsze wizualizacje niż po zjedzeniu 10g świeżych na sam początek z grzybami, nielogiczne to.
No i
Zastanawiam się czy mocniejsza odmiana spodowuje że mniej będzie trzeba zjeść i przez to dolegliwości będą mniejsze?
To weź sobie te p---s envy albo coś w podobie i będziesz miał odmianę która ma największe prawdopodobieństwo wydania "mocnych" osobników, chociaż tak jak wcześniej pisałem to jest jeden gatunek i zależy jak trafisz, to