Aktywne Wpisy

Atreyu +107
Co robicie ze zużytym olejem silnikowym?
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-07 051702
Pobierz
synadama +24
#kolej
W końcu łaskawie sie zjawił.
Z jakich to przyczyn technicznych pociąg może mieć 70 minut opóźnienia ze stacji początkowej (Gdynia)?
W końcu łaskawie sie zjawił.
Z jakich to przyczyn technicznych pociąg może mieć 70 minut opóźnienia ze stacji początkowej (Gdynia)?
źródło: temp_file7631171372507523199
Pobierz

Lepszy materiał od poprzedniego?
Na koniec pozostaje taki posmak jakby największym draństwem nowaka było to,że obchodzi regulamin jutuby.
Mnie zabrakło w tym wszystkim znęcania się nad Krzysiem poprzez czytanie tych obraźliwych listów a najbardziej jednego z telefonów od widza. Od takiego szczyla co zaczyna od wyzywania Krzysia, Krzysiu każe zalewskiemu rozłączyć połączenie a statyworedaktor z uśmiechem " porozmawiaj Krzysiu ". A widz wyzywa Krzysia od knurów,brudasów,pyta
Tylko można jeszcze wiele machinacji centrali pokazać. Widocznie plan jest taki by robić to stopniowo, filmów nastukać 20 zamiast jednego porządnego pocisku.
Wyświetleń będzie więcej, mnje to wali, tak się tylko czepiam. Bo już to nudne się robi.Wszyscy w tym universum wszystko wiedzą, kto z kim,za ile ,ale nikt nic nie powie.Wszyscy mają screeny,białka, ale na potem, po szpitalu wyjdzie to