Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +10
Pamiętam kiedyś była taka zasada: "Leżącego" się nie kopie, przestrzegała jej nawet najgorsza ówczesna patola. Co się z wami ludzie stało?

annlupin +3
jakie muzyczki do wina rano najlepiej ʕ•ᴥ•ʔ
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
A potem ładujesz na tym stażu i obok Ciebie na tym samym stanowisku, za te same pieniądze Mariusz po bootcampie albo nawet bez, pasjonat co zrobił trochę tutoriali i wie lepiej od Ciebie jak przechodzić leetcode szybko.
Wyobraźcie sobie, że ordynatorem szpitala jest socjolog? W końcu wystarczy pytać się jak operacje idą i na kiedy są umówione.
Ta branża to mem.
#programowanie #programista15k
Serio pytam, jak przeglądam oferty pracy to chyba tylko IT, medycyna, jakaś sprzedaż może i chyba tyle
@enten: Całe życie to mem, deal with it ( ͡° ͜ʖ ͡°)
glowna roznica to (w szczegolnosci u prawnikow) to to ze to zawod regulowany... ale to jest tylko i wylacznie mechanizm do kontrolowania podazy, cos co lepiej (z perspektywy konsumenta) byloby usunac,
Wy idziecie na te studia z jakich dziwnych powodów.
Ja zrobiłem mgr inż. żeby Mama była zadowolona.
@krdewra: i kto jest bardziej niepoważny, my bo robimy coś co ma nam zapewnić zawód i źródło dochodu
czy Ty poświęcając kilka lat życia żeby zadowolić mamę?
Jeśli chciałeś zawód i źródło dochodu trzeba było szukać innej branży. W IT za szybko się wszystko zmienia i motywacja samymi pieniędzmi nie działa. Po sobie mogę powiedzieć, że programistą się bywa.