Wpis z mikrobloga

To może trochę #chwalesie . W gwinta grałem w zamkniętej becie, gdzie zdarzyło mi się parę razy pisać do twórców o bugach i złej mechanice. Potem gdy wypuszczono go oficjalnie z tym dodatkiem wojny krwi i zmieniono ustawienie planszy na 2 rzędy to przestałem grać. Wróciłem po tych kilku latach i gram od 3 miesięcy. Udało mi się dzisiaj wbić prorank po raz pierwszy w życiu i trochę się jaram, chociaż wiem, że nie gra w to jakoś super dużo ludzi. Moim zdaniem zmiana na dwa rzędy to chyba jednak zmiana na plus, zawęża to trochę pole zmagań, fajnie też że zmienili mechanikę kart pogody. W końcu potrafią one być irytujące tylko jak ktoś umie nimi zagrać. A jak wy postrzegacie tę grę? #gwint
redofrompolsza - To może trochę #chwalesie . W gwinta grałem w zamkniętej becie, gdzi...

źródło: temp_file2622063349793558947

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jombsik: obejrzałem ostatnio Arcane bo drugi sezon wyszedł i wróciłem do LoRa, który teraz głównie rozwija tryb singleplayerowy i zresztą bardzo dobrze, bo w multi rzadko kiedy i tak grałem. Wogle przez amerykańskiego bana na tiktoka zablokowali im też Marvel Snapa bo się tym zajmowała jakaś chińska firma, strasznie gniję z tego xD

@daray89 trzeba zrobić tagowy turniej w starego gwinta i zaprosić gwint24/7 żeby komentował xD
  • Odpowiedz
@redofrompolsza: Ja już długo nie gram, były epizody że instalowałem ale szukanie przeciwnika na niskich rangach trwa długo więc szybko rezygnowałem. Szkoda mi czasu na czekanie az mi kogoś sparuje. Szczególnie że ja swoje własne decki składam i nie śledze mety więc często po znalezieniu kogoś okazuje się że ludzie grają metą a ja po zmianie kart nie ogarniam :)
  • Odpowiedz