Aktywne Wpisy

Mr_Rampage +55
Pamiętajcie: albo grubo albo wcale. Najwidoczniej taka myśl przyświecała pewnemu 17-latkowi, który pomimo braku uprawnień postanowił dziś poszaleć na ulicach Poznania. Chwilę później wylogował się z tego świata. Dwoje pasażerów przewieziono do szpitala. Tyle dobrego, że nikt tym chodnikiem nie szedł.
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
źródło: Projekt bez nazwy (3)
Pobierz
ZubrZPuszki +162
#pieseczkizprzypadku #pies Ja tu tylko się pochwalić. Mój pierwszy pies w życiu. Poznajcie Borysa (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000033373
Pobierz

Szkoda że patelnie się tak zużywają od zmywarki bo też z chęcią bym je tak mył...
A Wy jak robicie drogie mireczki i węgierki ? Do zmywarki jak leci czy robicie selekcje ?
#gotujzwykopem #pytanie #kiciochpyta
@Viking-: słaba wyobraźnia ¯\(ツ)/¯
Chyba kwestia co kto woli czy raz dłużej czy ciągle po trochu. Ja zawsze wybieram tą pierwszą opcje :P
raz w zmywarce a drugi raz w przeciagarce. Kup sobie porządny nóż i ostrzałkę w jakimś systemie to zobaczysz, że krojenie zajmuje 4x mniej czasu. Wtedy mycie ręczne przestanie być straszne
Raz tak raz tak.
Noże ostrzę z łapy na tanim, diamentowym kamieniu co zajmuje 5 minut gdy profiluję ostrze (tylko za pierwszym razem) i 1-2 minuty za każdym następnym.
Także czasowo nie robi mi różnicy jak myję moje noże.
3-5 lat mam patelnie którą myje w zmywarce, to krótko?