Wpis z mikrobloga

@zyd_z_pasji koty są dla cuckoldow i to jest fakt. Trzeba być turbo przegrywem i p-------m aby wolic zwierzę które ma cię w dupie xD. Op pewnie od rana już 10 memów wrzucił że on jest tylko od saszet nie? Psiarze nawet wami nie gardzą, po prostu jest was nam szkoda trochę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 10
@wiedzminyo: nie wstyd ci być tak obrzydliwą, pełną jadu istotą? Atakujesz mnie i kategoryzujesz tylko dlatego, że wolę koty? Co ty tam masz nadęta istoto w głowie. Taka ciekawostka, gdy miałem 10 lat i wracałem ze szkoły, bezpański pies na ulicy mnie pogryzł, rozerwał ubrania i poranił udo, od tamtej pory mam nie po drodze z tymi zwierzętami, ale nigdzie ich nie obraziłem.

Ogromny wstyd byłoby mi takie wysrywy do
  • Odpowiedz
  • 6
Nie wiem, skad czerpiesz wiedze na temat psow

@MamMalegoSiurka: pies rodziców jest co godzinę wypuszczany do ogrodu (jak jest ciepło to cały dzień siedzi w ogordzie) ale i tak jedyne miejsce gdzie sra to dom

ciocia ma małego psa w domu, jej córka wychodzi z nim co kilka godzin a i tak sra w
  • Odpowiedz
@zyd_z_pasji: Psy są dla skrzywieńców którzy ludzki kontakt, dziecko, i problemy psychologiczne chcą leczyć zwierzakiem które jest jak nachalna nadopiekuńcza maskotka która potrzebuje atencji 24/7

Coś jak mangozjeby co uważają piksele za swoją dziewczynę
Albo narkomani co swoje bolączki tłamszą narkotykami
  • Odpowiedz