Aktywne Wpisy

Średnio co jaki okres czasu uczestniczycie w kolizji autem? U mnie średnio 1 stłuczka przypada na rok i jak do tej pory żadna z mojej winy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody

źródło: 1000026893
PobierzIle kolizji miałeś autem?
- 0 0% (0)
- 1 49.6% (58)
- 2 20.5% (24)
- 3 12.0% (14)
- 4 i więcej 17.9% (21)

karollq +58
To wszystko brzmi jak nieśmieszny żart.
Pompowania już napompowanego rynku nieruchomości czeka nas ciąg dalszy.
Przecież to jest zwykła kradzież pieniędzy z naszych podatków.
Nasi rządzący zamiast zająć się:
1. Bankowym eldorado i najdroższymi kredytami w Europie
Pompowania już napompowanego rynku nieruchomości czeka nas ciąg dalszy.
Przecież to jest zwykła kradzież pieniędzy z naszych podatków.
Nasi rządzący zamiast zająć się:
1. Bankowym eldorado i najdroższymi kredytami w Europie

źródło: oprocentowanie
Pobierz
Czekam na kolejny raport ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://centrumanaliz.pkobp.pl/nieruchomosci/rynek-mieszkaniowy-4q24-nastal-rynek-kupujacego
#nieruchomosci
źródło: Screenshot_20250119-060427-089
PobierzCoś mi to zaczyna przypominać...
Chyba nie dociera do tych ludzi, że pieniążki się skończyły. Myśleli, że rząd będzie drukował w nieskończoność i pomagał zarabiać deweloperom. Jednak w skutek skokowego wzrostu cen rząd musiał zapuścić hamulec, bo przy inflacji się okazuje, że wszyscy tracą równo :D I co z tego, że polityk zarobi
@bossgirl: https://www.gov.pl/web/finanse/fundusz-wsparcia-kredytobiorcow--pomoc-dla-osob-splacajacych-kredyty
utrata pracy = wizyta w urzędzie = status osoby bezrobotnej, dostajesz wsparcie z
Przecież na wynajmie jest lepiej - rezygnujesz z mieszkania i wracasz do rodziców dopóki nie znajdziesz nowej pracy = 0 stresu.
@bossgirl: Czyli młoda jesteś, bez dzieci, bez partnera z którym mieszkasz, a Twoi rodzice żyją, są zdrowi i masz z nimi dobre relacje.
Inaczej d--a z "powrotów do
Jak sobie wyobrażasz "powrót do rodziców"? no nie da się.
Jak spełnisz listę wymagań (mało gratów, żyjący rodzice, dobre relacje, rodzice z domem jednorodzinnym albo chociaż dużym mieszkaniem, brak stałego partnera do mieszkania albo wyjątkowo dobre
W twoim przypadku to faktycznie niemożliwe - kawalerka na 3 osoby. Jednak większość osób nie ma takiego noża na gardle. Mam koleżankę co mieszkała z mężem w domu rodzinnym (dwa piętra więc luz), ale sobie u-----i, że oni chcą na własnym mieszkać. Działkę oczywiście mają. Poszli do banku
@bossgirl: Większość w jakim wieku?
W naszym większość dzieciata, z partnerami, rodzice powoli zaczynają umierać jeśli "późne dzieci".
To raczej Ty masz nietypową sytuację, stąd tak średnio podoba mi się zwrot "po prostu wracasz do rodziców bro", po 30 robi się to dla wielu osób niemożliwe, już nie wspominając o tym, że musisz żyć znów według czyichś zasad i jeszcze wciągnąć
@bossgirl: Znam jakieś 400 osób w naszym wieku i nie znam ani jednej osoby, która będąc w związku wróciła do rodziców.
Więc nie mam pojęcia, skąd takie różnice w naszych doświadczeniach, ale nie wyobrażam sobie, by ponad 30-letni człowiek wracał chętnie do mamy z partnerem na karku, więc pozwolisz, że wyrażę wątpliwośc w prawdziwość Twoich danych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bossgirl: to mówisz, że seksy z mamą za ścianą są komfortowe?
A to tylko czubek góry lodowej ( ͡°