Aktywne Wpisy
Mirkos2127 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
adajpanspokoj320 +28
Jak myślicie, s--s bez p----------y z masażystka hotelowa w Tanzanii za 100$ to dobry pomysł, czy jednak źle zrobiłem?
#divyzwykopem #kiciochpyta #podroze
#divyzwykopem #kiciochpyta #podroze

źródło: temp_file1985486513310275420
Pobierz
W fazie manii umawiał się na randki. Porywał kobiety, odurzał je i pakował do swojej awionetki. Następnie leciał z nimi do swojej chaty w głuszy, oddalonej tysiące kilometrów od najbliższych sadyb ludzkich.
Gdy już byli na miejscu rozbierał kobiety do naga i proponował im grę "albo cie teraz zastrzele, albo możesz uciec, a ja nie będe cie gonił".
Wszystkie wybierały ucieczkę. Dawał im dwie godziny przewagi, potem trzy, a nawet cztery. Następnie brał strzelbę i zaczynał je tropić. Wygrywał grę za każdym razem. Uśmiercił w ten sposób od 17 do 31 kobiet, szczątków większości nigdy nie znaleziono.
17-letnia Cindy Paulson oszukała przeznaczenie. Obudziła się w kabinie jego samolotu, na pasie startowym. Miała skute ręce i nogi w kostkach ale te drugie zbyt luźno. Udało jej się uwolnić stopy i wybiec z samolotu gdy Hansen był zajęty ładowaniem zapasów. Dobiegła do najbliższej ulicy i zatrzymała przypadkowy samochód. Kierowca nie wiedział czy ma do czynienia z ofiarą czy z naćpaną prostytutką, podwiózł ją kawałek
ale wyrzucił przy najbliższym motelu.
Gdy policja dotarła do motelu przerażona dziewczyna wciąż miała kajdanki na nadgarstkach. Równocześnie do motelu dotarł też Hansen, który stwierdził że to nieletnia p---------a która próbowała go okraść i wymyśla dziwne historie.
Policjanci oczywiście... uwierzyli Hansenowi, jako szanowanemu obywatelowi i nałożyli na 17-latkę mandat za publiczne obnażanie się i nieprzyzwoite zachowanie.
Hansen został aresztowany dopiero 3 miesiące później, gdy agent FBI John Douglas analizujący sprawy dziwnych zaginięć kobiet, połączył sprawy szczątków znajdowanych przez myśliwych w niedostępnych lasach oraz zeznań Cindy na które nikt wcześniej nie zwrócił uwagi.
Robert Christian Hansen został skazany na 461 lat więzienia za zamordowanie nieokreślonej ale większej od 17 liczby kobiet. W 2014 roku zmarł w więzieniu z przyczyn naturalnych.
#kryminalne
źródło: GhmO9awW4AA7itx
PobierzThe Frozen Ground
@Karpatnik: tyż prawda, popłynąłem z figurą retoryczną