Z takich ciekawych historii to ostatni kontakt z dziewczyną miałem około tydzień temu. Nie wiem dlaczego zagadałem, ale mi się nudziło.
Tak czy siak szedłem za nią kawałek i ją dogoniłem. Rozmowa wyglądała tak: -Przepraszam czy pani nazywa się Agnieszka? -Tak, a o co chodzi -Cześć, tutaj Artur, razem studiowaliśmy -O, Artur, nie poznałam cię, co tam słychać
Jeszcze kilka słów i się pożegnaliśmy. Zdziwiło mnie tylko, że mnie pamiętała, bo jej imię usłuszałem chwilę wcześniej w autobusie, a nigdy w życiu jej nie widziałem XD
Nie wiem co mi wpadło do głowy, że se takie j---a zrobiłem
@chigcht: chciałbym mieć tyle dynaminy.. chociaż to i tak nie dało by nic znałem chłopa co w moim wzroście jest ale dynaminy w uj potrafi nawijać i nawijać nawet jakaś kobietę miał ale teraz parę lat samotny ciekawe czy na tagu się udziela
@Niluseq piękne określenie mnie. Ja miałem wszystko, potem szereg nieprzychylnego losu mnie zamienił w neta, strata dobrej pracy itd. Nigdy żadnej nie odzyskałem. Zdrowie mnie jeszcze bardziej kompletnie rozwaliło
Tag zamienił mnie jeszcze gorzej, więc kto tutaj jest oski
@chigcht: nie pamiętała cię, ale też nie mogła sobie przypomnieć czy z tobą studiowała czy nie. Czasami nie ma sensu mówić, spierdzielaj, nie studiowałeś ze mną. Jak już to lepiej w miłej atmosferze obgadać pomyłkę. Ja spotkałem kiedyś gościa co pracowałem z nim 6 lat wcześniej i nie wiedziałem skąd go znam.
Tak czy siak szedłem za nią kawałek i ją dogoniłem. Rozmowa wyglądała tak:
-Przepraszam czy pani nazywa się Agnieszka?
-Tak, a o co chodzi
-Cześć, tutaj Artur, razem studiowaliśmy
-O, Artur, nie poznałam cię, co tam słychać
Jeszcze kilka słów i się pożegnaliśmy. Zdziwiło mnie tylko, że mnie pamiętała, bo jej imię usłuszałem chwilę wcześniej w autobusie, a nigdy w życiu jej nie widziałem XD
Nie wiem co mi wpadło do głowy, że se takie j---a zrobiłem
#przegryw
To jest najśmieszniejsze. Wymyślać to bym lepszą historię wymyślił
chociaż to i tak nie dało by nic znałem chłopa co w moim wzroście jest ale dynaminy w uj potrafi nawijać i nawijać nawet jakaś kobietę miał ale teraz parę lat samotny ciekawe czy na tagu się udziela
Tag zamienił mnie jeszcze gorzej, więc kto tutaj jest oski
Ja spotkałem kiedyś gościa co pracowałem z nim 6 lat wcześniej i nie wiedziałem skąd go znam.