Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy
Myślałam, że te tłumy na siłowni po Nowym Roku to takie żarty, ale byłam na początku miesiąca i faktycznie ludzi oblężenie, a dzisiaj znowu byłam i pustki totalne xDDD

Ale ja nie o tym... Mam keto dietę, bo se taką kupiłam i mam wrażenie, że ostatnio strasznie śmierdzę. Czy to możliwe, że się gorzej pachnie na keto? Nawet jak się umyję. Myślałam, że czuję marihuanę jak sobie gdzieś szłam, ale później uświadomiłam sobie, że to ja tak śmierdzę xDDD nie palę, żeby nie było. Ktoś, coś???

#keto #dietaketogeniczna
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuCzadoreQ: nooo zapominam pić, w sumie też nie mam jakiegoś wielkiego pragnienia. Tylko nie wierzę, że już wlazłam w tę ketozę, bo 2 dni piłam p--o, bo kupiłam wcześniej i chciałam dopić :D no nic, może przeżyje jakoś miesiąc w tym smrodzie. Will see...
  • Odpowiedz
@bossgirl: Jak ktos duzo ketonów wytwarza i jescze nie jest zaadaptowany i ich nie zużywa, to może mowiac dosadnie j---ć...ale to tylko w początkowym okresie. Przejdzie jak organizm się zaadaptuje i będzie zużywał ketony na bieżąco...
  • Odpowiedz
@bossgirl: Z czasem to nie dość, że smród się zniweluje, to dodatkowo to co później z siebie wydalisz, będzie niemal bez zapachu...nawet strzelić piarda w publicznym miejscu można bezstresowo, bo praktycznie zero smrodu...zostaje jedynie kwestia akustyczna, więc np. w muzeum, lepiej nie ryzykować ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz