Wpis z mikrobloga

Wielka masakracja!!!

Profesor słusznie próbuje wytłumaczyć, że sytuacja, w której miliarderze mają monopol na media społecznościowej i na treści, które są tam publikowane jest po prostu niebezpieczna i zagraża europejskiej polityce, a kryptopisowska Gawryluk przerwała mu wypowiedź "A SOROOOS??" i tyle z tej merytorycznej rozmowy, bo nawet nie dała mu odpowiedź.

#bekazprawakow #neuropa #musk #soros #cenzura
Clefairy - Wielka masakracja!!! 

Profesor słusznie próbuje wytłumaczyć, że sytuacja,...

źródło: soros!!!

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clefairy: Przypadkiem przeszkadzają tylko te jedne media, gdy jest się z obozu przeciwnego. Niech się weźmie za swoje Sorosa i wtedy niech wróci.
  • Odpowiedz
@Clefairy: I co jest najlepsze? Że oto mamy pracowniczkę tradycyjnych mediów przedinternetowych, które siłą rzeczy, z samej swojej natury polegają na skrupulatnym sortowaniu informacji i moderowaniu przekazu właśnie poprzez osoby redaktorów takich jak Gawryluk i tacy jak oni śmią coś pieprzyć o cenzurze w internecie. Przecież tv, radio, gazety były według tych standardów, których większego kontrolowania się nagle tak wszyscy boją, jedną wielką "cenzurą". Oni oczywiście są tego świadomi, tylko
  • Odpowiedz
@Clefairy: Przecież każde media posiadają miliarderzy, a te, które są państwowe, są pod zarządem aktualnie rządzącej partii. Zwyczajnie jest ból zada, bo akurat tak się złożyło, że X promuje prawicowe partie, a nie lib-leftowy mainstream. Gdyby to była TV to może jeszcze dałoby się naciskać na zmiękczenie, lub zmianę lini programowej i samych prowadzących, a ta takiej platformie jak X nie ma jak tego zrobić, bo ludzie tworzą i promują
  • Odpowiedz
@Clefairy przecież to co bredził ten profesor o tym, że 100 lat temu był rozwój i wynalazki, bo nie każdy miał prawo głosu i mokry ten każdego stalinisty
  • Odpowiedz
@Clefairy: Posiada media i ludzi w organizacjach pożytku publicznego, i w rządach, a to nawet więcej. Przykładem jednego takiego człowieka jest ów profesor. Piecze ich, że ktoś inny ich moderuje, a nie swojaki. Facebook ich nie piecze.
  • Odpowiedz
@Nemayu: no skoro facebook moderuje "prawaków" to chyba nie masz problemu podać chociaż jeden przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo jakoś z tego co ja widziałem to prawica ma się bardzo dobrze na facebooku
  • Odpowiedz
  • 61
@Nemayu: wymień proszę chociaż jedne media, które są pod całkowitą kontrolą Sorosa.

Skoro pieprzycie od nim od tylu lat to chyba nie będzie to dla Ciebie trudne?

Chyba, że jak typowy psycho-prawicowy NPC powtarzasz slogany i rzucasz nazwiskami nie mając pojęcia o czym mówisz?
  • Odpowiedz
@Clefairy: przecież ten profesor to skrajny lewak, peirdoli trzy po trzy. To tylko skłania mnie do myślenia, że można być wykształconym a jednak głupim.
Możecie się tam wić i kłamać a i tak powoli dobiega czas skrajnego lewactwa i oszołomstwa jakie ono prezentuje. To się kłoci z racjonalnym myśleniem. Przypominam jak wielu lewicowych tzw, naukowców protestowało przeciw budowaniu muru na granicy czy za wpuszczaniem nielegalnych imigrantów. To jest takie oderwanie
  • Odpowiedz
  • 57
@pangkor:

Czy jakby Bill Gates kupił Twittera, a Soros Facebooka/Instagram/Threads i wykorzystywali by te platformy do manipulacji wyborów w Europie (dodatkowo jednocześnie będąc częścią rządu imperium z innego kontynentu) to również byś pieprzył te głupoty o cenzurze i udawał, że nie ma problemu?

P---------e jak mantre o Sorosie, a ja nigdy nie spotkałem żadnego wątku gdzie byłby przez liberalną społeczność wychwalany i wspierany, zresztą porównanie nawet nie ma sensu, bo
  • Odpowiedz
@Clefairy:

Gawryluk przerwała mu wypowiedź

I bardzo dobrze. Tępić bezmózgowców. Lewacwo ma racje bytu tylko i wyłącznie gdy obecna będzie cenzura. W przeciwnym razie, można wypunktować dowolną lewicową bzdurę suchymi faktami. i to za pomocą cenzury lewactwo zyskało popularność.
Na szczęcie to się już skończyło.
  • Odpowiedz