Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +2261
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo

źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Tywin_Lannister +111
2025 rok. Wykopki dowartościowują się tym, ile ktoś zarabia i wychodzą z założenia, że zarabiasz mniej = jesteś gorszy, a poza tym niezły debil i nieudacznik z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡

źródło: xdd
Pobierz
Profesor słusznie próbuje wytłumaczyć, że sytuacja, w której miliarderze mają monopol na media społecznościowej i na treści, które są tam publikowane jest po prostu niebezpieczna i zagraża europejskiej polityce, a kryptopisowska Gawryluk przerwała mu wypowiedź "A SOROOOS??" i tyle z tej merytorycznej rozmowy, bo nawet nie dała mu odpowiedź.
#bekazprawakow #neuropa #musk #soros #cenzura
źródło: soros!!!
Pobierzhttps://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/soros-przejmuje-rzeczpospolita-cele-w-bylym-komunistycznym-bloku/zc7jdsb
Skoro pieprzycie od nim od tylu lat to chyba nie będzie to dla Ciebie trudne?
Chyba, że jak typowy psycho-prawicowy NPC powtarzasz slogany i rzucasz nazwiskami nie mając pojęcia o czym mówisz?
Możecie się tam wić i kłamać a i tak powoli dobiega czas skrajnego lewactwa i oszołomstwa jakie ono prezentuje. To się kłoci z racjonalnym myśleniem. Przypominam jak wielu lewicowych tzw, naukowców protestowało przeciw budowaniu muru na granicy czy za wpuszczaniem nielegalnych imigrantów. To jest takie oderwanie
Czy jakby Bill Gates kupił Twittera, a Soros Facebooka/Instagram/Threads i wykorzystywali by te platformy do manipulacji wyborów w Europie (dodatkowo jednocześnie będąc częścią rządu imperium z innego kontynentu) to również byś pieprzył te głupoty o cenzurze i udawał, że nie ma problemu?
P---------e jak mantre o Sorosie, a ja nigdy nie spotkałem żadnego wątku gdzie byłby przez liberalną społeczność wychwalany i wspierany, zresztą porównanie nawet nie ma sensu, bo
Komentarz usunięty przez moderatora
I bardzo dobrze. Tępić bezmózgowców. Lewacwo ma racje bytu tylko i wyłącznie gdy obecna będzie cenzura. W przeciwnym razie, można wypunktować dowolną lewicową bzdurę suchymi faktami. i to za pomocą cenzury lewactwo zyskało popularność.
Na szczęcie to się już skończyło.