Aktywne Wpisy

lecho182 +375
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego

źródło: image
Pobierz
saintie +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czemu Platforma zawsze miała wzięcie wśród przestępców? Ktoś wie dlaczego? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: tusk
PobierzPiS natomiast uważa, że więźniów należy trzymać krótko, co zresztą pokazywał wprowadzając różne zmiany, kiedy ostatnio rządził.
No chyba, że sami siedzą w więzieniu, wtedy strajkują bo jedzenie nie dobre brak telewizora i zimno w celi XD
@RandomNetUser: pewnie dlatego, że jest stabilniejsza prawnie jeśli idzie o Kodeks Karny, a z drugiej strony mieli Ziobrę i tam cały PiS, ktore prawo traktują bardzo emocjonalnie.
Patrz chociażby ściganie Komendy przez Lecha Kaczyńskiego czy Ziobro ścigający lekarza swojego ojca.
@RandomNetUser: bo jak pis rządził to wszyscy latali na wolności i bawili się za nasz hajs
77% to dużo, chyba coś w tym jest. Spojrzyjcie np. na ten wykres poparcia wśród ludzi z podstawowym wykształceniem. Niestety nie ładują mi się symbole partii, więc musicie zgadywać poprawną kolejność partii (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: PixelSnap 2025-01-18 at 20.29.39
Pobierz@Zwanek: Ehehehehehehe!
https://polskieradio24.pl/artykul/2676142,sedzia-ktory-skazal-komende-jest-czlonkiem-stowarzyszenia-iustitia
@jednorazowka: Zakładam że jak na matematyce uczyli o zbiorach i podzbiorach, to na wagarach byłeś :v
Googlnij se generalnie, bo to przydatna wiedza, a zawiera bardzo mało treści.
@dr3vil: ale że coś się nie zgadza?