Wpis z mikrobloga

Serio ten ś***ć mieszkając w Rumunii ma czelność mówić o biedzie wśród Polaków? Od 7:20.
#kiszak
AntyKuc - Serio ten ś***ć mieszkając w Rumunii ma czelność mówić o biedzie wśród Pola...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntyKuc: Pogarda dla ludzi robiących na etacie vol.32, a sekta kiszki tylko się rozszerza. Pewnie do czasu, aż te dzieciaki pójdą na etat i same będą polakami biedakami którymi tak gardzi kiszka menelobijca XD
  • Odpowiedz
@AntyKuc: widac po nim, ze sam kiedys c---a mial, mieszkal w przecietnym polskim domu i teraz gdy mieszka na rumunskim uchodzctwie bardzo w------o mu ego, nasmiewa sie z rzeczy ktore sam doswiadczal, a najzabawniejsze jak potrafi sie chwalic nawet jedzeniem ktore je xD Wyglada dobrze, a to zwykla pasza. Zakompleksiony zjeb
  • Odpowiedz
@AntyKuc: Kolejny rage bait wcześniej była gadka o tym że w Polsce mieszka 37 tysięcy ludzi. Ja mu współczuje, być tak kiepskim "twórcą" żeby nie być w stanie stworzyć czegoś samemu tylko żerować na filmach innych osób dając im tym samym fałszywą nadzieję że mają swoje pięć minut. No jak skończył Gniazdo Nostalgii? Przecież kiszak nagrał z 10 filmów o nim powiem wam jak z filmami które mają po 2-3
  • Odpowiedz
  • 2
@AntyKuc tak to zamruczał, że nawet nie usłyszałem. Myślałem, że bardziej coś szkaluje, a tu głupi tekst. Chłop ma masę innych rzeczy, za które należy go szkalować, ale tu już jest szukanie afery w niczym
  • Odpowiedz