Wpis z mikrobloga

Jeszcze mnie czeka zrobienie rundki po różnych siłowniach

@IntruderXXL: a nie byłeś już kilka tygodni temu na publicznej siłowni w Default City? Pierwszy raz widziałem na żywo, żeby ktoś 210 kg w seriach robił i jeden kandydat mi przyszedł na myśl :-)
  • Odpowiedz
  • 1
a nie byłeś już kilka tygodni temu na publicznej siłowni w Default City? Pierwszy raz widziałem na żywo, żeby ktoś 210 kg w seriach robił i jeden kandydat mi przyszedł na myśl :-)

@NieRozumiemIronii: nieee jeszcze nie zacząłem nic działać w tym temacie, bo nie ma czasu ani ochoty na to teraz. Inne rzeczy ogarniam a treningi robię z doskoku.
  • Odpowiedz
  • 4
trochę dużo napisałeś i nie chce mi się czytać ale tak trzymaj byku ;)

@Novick: Dzięki, nie ma sprawy, czytanie może sprawiać problemy na szczęście na siłowni potrzebne nie jest, więc nic Ciebie nie ogranicza.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: nie ma szans żebyś znalazł jedną siłownię. Na jednej będą mieli dobre maszyny na klatę, na innej na plecy a na innej na dwójki. Nie istnieje siłownia która mialaby spoko maszyny na wszystko
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: sądzisz że sieciówki będą miały taki sprzęt? nie wiem skąd jesteś i jak wygląda temat w miastach wojewódzkich, ale u mnie w powiatowym obskoczyłem wszystkie siłki i przy twoich warunkach powiedziałbym że tylko łapy byłbyś w stanie zrobić na publicznej siłce ( ͡° ͜ʖ ͡°) chyba że jednak wytrzymałość i crossfit w głowie i planujesz w tempie z pauzami unilateralnie itd robić po 50repów w
  • Odpowiedz
  • 0
sądzisz że sieciówki będą miały taki sprzęt?

@Pstrong: Wiesz co ja tam wymagań jakiś nie mam tak naprawdę, maszyna smitha, brama, maszyny do wiosłowania jakieś. No taki kulturystyczny sprzęt mi potrzebny.
  • Odpowiedz