Aktywne Wpisy

DrN_25 +151
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
rukh +10
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz

@IntruderXXL: ehh polska jak zwykle w tyle za amerykom
https://barbend.com/jamal-browner-powerlifting-to-bodybuilding/
@mikrokokos: Powiem im że jak przećwiczą 5-8lat w piwnicy to też tak będą wyglądać :P
@bartt345: Eee jaka bestia? 141,5kg szczur z nogami jak bocian.
Rozpiszesz jak to będzie wyglądać? Chest+back, arms+shoulders, legs?
@In_thrust_we_trust: Plan mam wstępnie taki, nic pewnego oczywiście, ale tak to widzę na ten moment.
@IntruderXXL: a nie byłeś już kilka tygodni temu na publicznej siłowni w Default City? Pierwszy raz widziałem na żywo, żeby ktoś 210 kg w seriach robił i jeden kandydat mi przyszedł na myśl :-)
@NieRozumiemIronii: nieee jeszcze nie zacząłem nic działać w tym temacie, bo nie ma czasu ani ochoty na to teraz. Inne rzeczy ogarniam a treningi robię z doskoku.
@Novick: Dzięki, nie ma sprawy, czytanie może sprawiać problemy na szczęście na siłowni potrzebne nie jest, więc nic Ciebie nie ogranicza.
Chcialbym pozniej powachac po Tobie siedzenie, odpisz wazne
@IntruderXXL: proponuję Just Gym. Chcę zobaczyć, jak będą próbowali Cię wyciagnąć z tych śluz na wejściu xD
@Pstrong: Wiesz co ja tam wymagań jakiś nie mam tak naprawdę, maszyna smitha, brama, maszyny do wiosłowania jakieś. No taki kulturystyczny sprzęt mi potrzebny.