Wpis z mikrobloga

PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 27,28,29,30,31,32 - tag do obserwowania lub czarnolistowania #przeszczepzwykopem - zapraszam do zapoznania się z poprzednimi wpisami na tagu, sa tam updaty mojego własnego przeszczepu, który miałem 12 miesięcy temu. Sam pracuję w firmie, która zajmuje się medycyna estetyczna, w tym organizacja wyjazdów na przeszczep włosów.

Dla nowych osób - sam zrobiłem sobie przeszczep rok temu, pracuję w firmie, która zajmuje się medycyną estetyczną w Turcji. Zabraliśmy na przeszczep do Stambułu już ponad 60 Wykopków.

Poprzednie zdjęcia i aktualizacje na moim profilu lub na tagu.

Wrzucam update po 11 miesiącach po zabiegu, zdjęcie w naturalnym świetle, trochę przybliżone, bo nie byłem na tym zdjęciu głównym aktorem, ale za to dobrze widać włosy. Niedługo dodam update po roku, niestety czasu trochę brakuje, a chciałem pozbierać wszystkie zdjęcia razem. Jestem już ponad rok po, a mimo tego cały czas wyrastają nowe włosy na koronie (czubku) głowy. Z przodu nic nowego już nie wyrasta, może czasami jakieś pojedyncze grafty, których już nawet nie zauważam.

Jest połowa stycznia, a było z nami już 8 Wykopków (czterech w zeszłym tygodniu, a czterech kolejnych dziś wraca do Polski). Jeśli ktoś chciałby zagadać o feedback, nie będzie z tym żadnego problemu, w końcu niedawno pękła nam liczba 60 Wykopków po zabiegu :-)

Z moich spostrzeżeń. Całe życie chodziłem do osiedlowego fryzjera, prosiłem go, żeby trochę skrócił włosy i tyle. Niedawno z konieczności musiałem pierwszy raz iść do barbera. Porozmawialiśmy sporo o włosach, ale to co zrobiło na mnie największe wrażenie, to duża mozliwość wyboru. Bez włosów, ze sporymi zakolami, nie masz za dużego wyboru. Ja i tak nie kombinuję za dużo, mam na głowie bardzo klasyczną fryzurę, ale bardzo cieszy możliwość wyboru i to, że można mieć tak naprawdę 20 różnych stylizacji na głowie. Wcześniej patrzyłem tylko jak zaczesać zakola, dziś tego problemu w ogóle nie ma. To bardzo budujące i ma naprawdę spory wpływ na ogólne samopoczucie i pewność siebie.

Przy dzisiejszych możliwościach, łysa głowa powinna być alternatywą, a nie koniecznością.

07-09 lutego kolejny Wykopowy wyjazd, następny realny termin według dat z wpisu. Jak chcesz się załapać z nami, ładuj na priv. Dla Wykopków promka, 2500-3000 euro plus bilety (700-2300zł) za wszystko. Normalna cena to obecnie jakieś 3500 euro. Wyjazd grupowy z polskim opiekunem, nie musisz znać języka, nie musisz wcześniej latać samolotem, jest mała selekcja, troublemakerów nie zabieramy, zależy nam na dobrej atmosferze, nie szukamy kłopotów.

Jeśli chcesz omówić swoja sprawę, zapraszam na priv, odpowiem na wszystkie pytania i posłużę doświadczeniem :-) nikt nie zrozumie faceta z łysieniem tak dobrze, jak inny facet, który sam przez to przechodził. Konsultacja to zawsze spoko sprawa, nawet jak nie zdecydujesz się jeszcze na przeszczep. Dowiesz się na czym stoisz i czy kwalifikujesz się do zabiegu z nami lub gdziekolwiek indziej.

Daty najbliższych zaplanowanych wyjazdów poniżej (dokładna data ustalana indywidualnie).

07-09.02.2025r.

12-14.02.2025r.

25-27.02.2025r.

07-09.03.2025r.

17-19.03.2025r.

27-29.03.2025r.

04-06.04.2025r.

#przeszczepwlosow #przeszczep #lysienie #zakola #finasteryd #minoxidil #looksmaxing #podroze #turcja #podrozujzwykopem #wlosy
Mrukszachowy - PRZESZCZEP WŁOSÓW Z WYKOPEM w Turcji nr 27,28,29,30,31,32 - tag do obs...

źródło: wykop11msc

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mrukszachowy: czemu za każdym razem jak pojawia się tu reklama przeszczepu włosów to zawsze pisze ją gość, który twierdzi, że sam sobie zrobił i że pracuje w firmie organizującej wyjazdy?

Przez to jest to kompletnie niewiarygodne i musicie na wykopie bardziej się postarać.
  • Odpowiedz
Byłem na tym wyjezdzie, goroco polecam i teraz tylko czekać na nową fryzurę. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości zapraszam na priv 🙂
  • Odpowiedz
@kishibashi: jestem jednym z tych czterech, co właśnie wrócili. Też się lekko bałem, że stracę nerkę, ale jak coś to Mruk proponuje też robienie to przez ich oficjalną stronę. Nie ma się czego bać, hotel pięciogwiazdkowy, opiekun (tym razem nie Mruk) pokazał nam kawałek Stanbułu, w klinice bardzo profesjonalne podejście, polecam.
Jaqen_Hghar - @kishibashi: jestem jednym z tych czterech, co właśnie wrócili. Też się...

źródło: 20250118_122541

Pobierz
  • Odpowiedz
@kishibashi: też byłem na tym turnusie, początkowo bałem się że wsiądę do złego samolotu i polecę gdzieś indziej, ale na lotnisku poznałem swoich po zakolach. przeszczepili mi włosy z siura na głowę, dali kebaba, a z hotelu z-------m ręcznik. Żaden scam za rok lecę przeszczepić na plecach.
  • Odpowiedz