Aktywne Wpisy

mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
PoteznaDukielka +257

źródło: MamChoryBeton
PobierzZalozmy, ze 2018 chciales kupic mieszkanie za 600k ale zaczales czekac na spadki, mamy 2025 - zalozmy ze mieszkania drożały 10% r/r (co jest pewnie dosc realna wartoscia) - w 2025 Twoje wymarzone mieszkanie kosztuje ~1.2 MLN.
Zalozmy, ze jebnie, mega krach - co oznacza nagly spadek o 20% ? 25%? 30% 35%? - Twoje wymarzone mieszkanie kosztowałoby około ~850-900K - dla przeciętnego obywatela to
30% wystarczyło żeby zaorać kredytobiorców z niskimi wkładami a potem stabilnie w dół kilka lat. Banki wymuszały obowiązkowe ubezpieczenia lub hipoteki na rodziców (drugą nieruchomość). Teraz będzie gorzej.
xD
Polecam też Irladzką historię nieruchomości
Zakładając ze mam kredyt na własne mieszkanie czy kupiłem 2gie na wynajem - spadek wartości nieruchomości nie wplywa na mozliwosc splaty co miesiąc miniratki. Banku nie interesuje skad biore pieniadze, poki splacam raty to maja w------e.
Po 2gie - banki wcale nie chca przejmowac takich nieruchomości, a juz na pewno nie w