Wpis z mikrobloga

Ale sobie skaczą do gardeł osoby które brały czynny udział w ujawnienie. Corbell to najbardziej przeżywa. To świadczy o tym,że niektórzy nie chcę zostać pominięci w tym co ma się wydarzyć . Ale daje też to do myślenia. Druga sprawa Greer który chce aby wszyscy wiedzieli,że to jego zasługa i on załatwił tych świadków by się ujawnili. Lui mówi,że jutro media oszaleją.

Nie nakręcam się ale jak patrzę co oni wypisują to mam wrażenie,że jednak coś konkretnego jutro zostanie pokazane.

#ufo #uap
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Usunelem_Konto: No właśnie miałem o tym wczoraj pisać. Zrobił się jakiś wielki bajzel. Tak jakby teraz był wielki tort i każdy chce zjeść go jak najwięcej. Z jednej strony Greer, ktory twierdzi ze Elizondo i ten jutrzejszy pilot to jego whistle. Z drugiej oskarzenia, ze Knapp czy Corbell to Fedzie według fana bliskiego Greerowi. Tylko Corbell chyba zaczął kroić, że dalej nie może ciągnąć kontrolowanego ujawnienia i zaczyna atakować innych.
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto cala ta nowa gwardia Corbel, Elizondo, a nawet stara R. Dolan to jest jedna wielka ściema. A już Elizondo to przechodzi samego siebie. Gość widział cuda, ale nie może o tym mówić. xD
  • Odpowiedz