Wpis z mikrobloga

@hirek_gawron: ja też nie wiem jakim cudem to ma tyle plusów, szkoda tylko, że nie można dać minusa bo chętnie bym przykleił. Ani to śmieszne, ani zabawne. Żenujące i prymitywne na poziomie IQ gówna z błotem. Autor już nie będzie mądrzejszy, ale widać że trafił na swój niski poziom inteligencji tutaj skoro 2-4 tysiące osób go plusuje.
Wątpię żeby coś się zmieniło, bo by po prostu musiał nie dostawać plusów,
  • Odpowiedz
@hirek_gawron: ja też nie wiem jakim cudem to ma tyle plusów, szkoda tylko, że nie można dać minusa bo chętnie bym przykleił. Ani to śmieszne, ani zabawne. Żenujące i prymitywne na poziomie IQ gówna z błotem. Autor już nie będzie mądrzejszy, ale widać że trafił na swój niski poziom inteligencji tutaj skoro 2-4 tysiące osób go plusuje.

@kostnica-miejska: bla bla bla sraken pierdaken
  • Odpowiedz
@kostnica-miejska pewnie zaraz się zleci 20 osób i część z nich wrzuci cię na czarną listę, a reszta będzie ci grozić wołaniem cię do każdego wpisu, by ci zrobić na złość xD raz tu już tak było, bo o nie jak można skrytykować wstawianie co 24h tego samego wpisu
  • Odpowiedz
@Miguelos: fenomen xDDDD
jak ludzie nisko upadli, że byle prymitywne badziewie ich bawi. Dla inteligentnych ludzi to nie ma sensu, jest głupie, nie jest śmieszne i to tylko spam.

Widzę tutaj jednocześnie walkę z deweloperami, a z drugiej strony patrząc po tym gównie jak łatwo kogoś zatrudnić żeby robił taki prymitywny zapychacz i spamował na wykopie. Manipulować tłumem można tutaj najwyraźniej do woli
  • Odpowiedz
@myszoon: wiem wiem, tylko tyle umiesz powiedzieć, albo wysłać obrazek albo powiedzieć jakieś uga buga. Spoko nie oceniam, czasem zdarzają się jednostki z mózgiem wielkości orzeszka ziemnego, hujekgawron, plusujacy tego prymitywa m.in ty i tak dalej. Nie marnuj zasobów bo do końca dnia jeszcze daleko, a z kilka razy będziesz jeszcze potrzebował tego orzeszka, chyba że dzisiaj leżysz całe dnie i nic nie robisz
  • Odpowiedz