Aktywne Wpisy

WielkiNos +620
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill

źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
jabol6000 +509

źródło: 1000008548
Pobierz
źródło: 1000000697
Pobierzźródło: image_picker_B0B81D8A-5E76-4059-9756-35A9490508B0-14530-00000330FFED2930
PobierzOsobiście jestem rasistą i się z tym nie kryje, ale często proszę o pomoc osoby... Innej barwy... albo rzadziej one przychodzą za mną zapytać się o jakieś rzeczy czasem niezwiązane z pracą. Nie mam(y) z tym problemu.
Prawdziwy rasista to na kolorowego conajwyzej splunie a ty mówisz, że nie masz problemu im pomagać XD
Żenujące
I pojawił się skrajny... Nie, nie mam problemu w wielokolorowym społeczeństwie mówić o kimś czarny, cygan, czy powiedzieć 'zawolaj białego cygana '. Nikt nie ma z tym problemu. Nawet on sam.
Swoją drogą jest to dobre otwarte pytanie rekrutacyjne – sprawdza prawdomówność i umiejętności uzasadniania swojego stanowiska.
źródło: pol
Pobierz@Walimbrachol: Jakich twórców? Ksenofobia jest starsza od definiowania rasizmu a to co przedstawiłeś wygląda na anglosaski podział, który nie dawał statusu białych nawet Włochom i Grekom (co tam, że ich przodkowie stworzyli
A poza tym to trochę jednak ci Francuzi i Anglosasi są fajniejsi od Słowian ;_;
Nie ma czegoś takiego jak umiarkowany rasizm
@kureci_paratko: Przesadzają ci którzy nas oskarżają. My nie chcemy nikogo eksterminować - chcemy aby każdy miał swoje własne kraje do życia dla siebie - my swoje, tamci swoje -