Wpis z mikrobloga

@Michal0173 robicie z tego problemy lub żarty. U mnie każdy wie, że jestem rasistą. Nie przeszkadza mi to w pracy, czy współpracy z kolorowymi. Każda skrajność jest zła. Zarówno tolerancji jak i rasizmu. Nie bądźmy jak ci bez napletka co przeprowadzali całkowitą eksterminację.
  • Odpowiedz
@Issac nie, jest to po prostu zapomniane i już nie używane słowo... Respekt.

Osobiście jestem rasistą i się z tym nie kryje, ale często proszę o pomoc osoby... Innej barwy... albo rzadziej one przychodzą za mną zapytać się o jakieś rzeczy czasem niezwiązane z pracą. Nie mam(y) z tym problemu.
  • Odpowiedz
@Michal0173: Czyli zgadzacie się również, że Polak (czyli Słowianin) jest gorszy rasowo niż taki Anglik, Niemiec czy Francuz? Uważacie również, że to arystokracja powinna rządzić w państwie, a burżuazja to zło? To też są elementy rasizmu, według jego twórców. Czy wasz rasizm działa tylko w jedną stronę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Walimbrachol nie ma juz arystokracji, ale tak wtedy byli lepsi od Polakow... teraz ? Prosze Cie, byles we Francji i UK ? Jedynie w czym sa lepsi to w bogactwie.(ktore nakradł i zdolali zebrac przez wojny, które my stracilismy)
  • Odpowiedz
@kureci_paratko: to zajebisty z ciebie rasista który chyba myśli, że to polega na wrzucaniu memów o murzynach na Wykop.
Prawdziwy rasista to na kolorowego conajwyzej splunie a ty mówisz, że nie masz problemu im pomagać XD
Żenujące
  • Odpowiedz
@RudyZibi

@kureci_paratko: to zajebisty z ciebie rasista który chyba myśli, że to polega na wrzucaniu memów o murzynach na Wykop.

Prawdziwy rasista to na kolorowego conajwyzej splunie a ty mówisz, że nie masz problemu im pomagać XD

Żenujące

I pojawił się skrajny... Nie, nie mam problemu w wielokolorowym społeczeństwie mówić o kimś czarny, cygan, czy powiedzieć 'zawolaj białego cygana '. Nikt nie ma z tym problemu. Nawet on sam.
  • Odpowiedz
Większość wykopowych rasistów to edgy lordowie, którzy myślą że są fajni, tacy nonkonformistyczni. Pełno tutaj "gier" w pisanie słowa m----n, i love being white etc. Z reguły to jedyne czym są w stanie wyróżnić się w społeczeństwie. Takie zachowanie to krzyk " hej tu jestem, to ja, rasista, patrzcie jak umiem obrażać, zauważcie mnie, proszę.."
  • Odpowiedz
@Pasterz30: Ale restrykcje od żabojada i liptoniarza dla potężnego Słowianina? Ale za co? Ale tyle to nie!
Swoją drogą jest to dobre otwarte pytanie rekrutacyjne – sprawdza prawdomówność i umiejętności uzasadniania swojego stanowiska.
976497 - @Pasterz30: Ale restrykcje od żabojada i liptoniarza dla potężnego Słowianin...

źródło: pol

Pobierz
  • Odpowiedz
Czyli zgadzacie się również, że Polak (czyli Słowianin) jest gorszy rasowo niż taki Anglik, Niemiec czy Francuz? Uważacie również, że to arystokracja powinna rządzić w państwie, a burżuazja to zło? To też są elementy rasizmu, według jego twórców.

@Walimbrachol: Jakich twórców? Ksenofobia jest starsza od definiowania rasizmu a to co przedstawiłeś wygląda na anglosaski podział, który nie dawał statusu białych nawet Włochom i Grekom (co tam, że ich przodkowie stworzyli
  • Odpowiedz
Cieszę się, że zauważyłeś jak idiotyczny i niekonsekwentny jest rasizm. Odnosiłem się akurat do twórcy doktryny rasistowskiej hrabiego de Gobineau, w tym wypadku arystokraty i Fracuza.
  • Odpowiedz
@Walimbrachol: no wiadomo że rasizm zdefiniowany przez osobę z kraju X będzie umniejszał osobom spoza kraju X. O to chodzi właśnie XD

A poza tym to trochę jednak ci Francuzi i Anglosasi są fajniejsi od Słowian ;_;
  • Odpowiedz
robicie z tego problemy lub żarty. U mnie każdy wie, że jestem rasistą. Nie przeszkadza mi to w pracy, czy współpracy z kolorowymi. Każda skrajność jest zła. Zarówno tolerancji jak i rasizmu. Nie bądźmy jak ci bez napletka co przeprowadzali całkowitą eksterminację.

@kureci_paratko: Przesadzają ci którzy nas oskarżają. My nie chcemy nikogo eksterminować - chcemy aby każdy miał swoje własne kraje do życia dla siebie - my swoje, tamci swoje -
  • Odpowiedz