Aktywne Wpisy
arwok +11
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

Ten kraj to mem, nie zapraszam do dyskusji.
Dzieci pewnie miały omamy/halucynacje z niedożywienia, ale ciemny lud wszystko kupi.
XXI wiek (-‸ლ)
źródło: image
Pobierz@Mariaci: grube urojenia, ale wiem urojenia z niedożywienia to świetny biznes dla sukienkowych.
Ci ludzie najzwyklej w świecie łapią się każdej możliwej rzeczy by ją zakwestionować i przedłużać wydawanie pozwolenia. Tu krzaczek, tam ptaszek, tu bozia... To normalna rzecz.
Zaraz pewnie to obalą i tyle.
Biznes
PobierzA to podobno katole są odklejeni Xd
Wiem, bo ja też wybudowałem budynek magazynowy (nieco mniejszy xd) i sąsiad się d-----ł. Mi w twarz
@Mariaci: akurat nie odnoszę się do niego tylko do konfedracji.
PobierzRealnej intencji osoby składającej skarge nigdy nie poznamy ale oczywiście autor już wszystko oczywiście wie i ignoruje fakty. Są conajmniej 3 grupy społeczne mające w tym interes. Ofc ha tfu