Wpis z mikrobloga

@ATAT-2 Uratował bym ich specjalnie takim sprzętem i jeszcze udokumentował na filmie albo zdjęciu że to na pewno był ten sprzęt. Do końca życia żyli by w nerwicy i świadomości że trafia przez to do piekła, a może nawet jakiś samobój by był wcześniej XD
  • Odpowiedz
@ATAT-2 to oświadczenie jest starsze niż pis. Niestety jestem na tyle stary, żeby pamiętać je jeszcze z czasów kiedy internet był w szkole (czasem).
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Przecież te kretyńskie "oświadczenie" z painta jest zrobione przez sekciarzy platformy, którzy stwierdzili że jak nie dajesz do puchy Owsiakowi to nie powinno się ciebie leczyć w publicznej służbie zdrowia xD
  • Odpowiedz
Jak to zwolennicy wosp zawsze podsyłają tym, którzy krytykują owsiaka doklejając logo PiS dla ich "elektoratu", że mają się zrzec leczenia skoro śmią smieć krytykować bożka owsiaka, ale wykopki wyplusują wszystko co im się wmówi. Ja p------e, debile to zbyt łagodne słowo na was :D
  • Odpowiedz
@ATAT-2: aż mi sie przypomina jak jakiś czas temu ludzie na facebooku wstawiali posty z oświadczeniem, że nie życzą sobie, aby zuckerberg przekazywał ich dane osobowe firmom trzecim XD
  • Odpowiedz