Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +128
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

#bekazprawakow #polityka
źródło: 1000004722
Pobierz@Basiura89: dziwne określenie na wymianę elektryki w przychodni.
źródło: goodfellas-laugh
PobierzStrasznie „fancy” sposób wybrałeś na
@Tokko: typ nic nie skończył. Jest sfrustrowany, że nikt nie wierzy jego urojeniom, więc wymyśla bajki żeby pokazać, że on jest mundry, a reszta to idioci. Ja też mogę napisać "jestem doktorem habilitowanym prawa i dr. nauk medycznych, więc zawsze mam rację", tylko po co?
Czyli dalej twoja wypowiedź to tylko pokrętny sposób powiedzenia mam magisterkę ale przy użyciu lepiej brzmiących sformułowan jak „przewód doktorski” mimo że na stan dzisiejszy masz z doktoratem tyle samo wspólnego co każdy jeden magister
A frustrować się nie mam czym. D00psko cię piecze i tyle
Pierwszym i jednym z najważniejszych jest znalezienie promotora. Skąd pewność, że żadnych kroków nie podjąłem? Aha, no tak, każdy wykopek wie lepiej
@Basiura89: co tym razem pokonało dumnego polaka prawicowca husarza? kawałek zadrukowanego papieru xD
@Basiura89: To że ty się z czymś spotkałeś, nie znaczy że jest to normą