Wpis z mikrobloga

• 12
@Basiura89 po tym twoim p---------u to widać, że nigdy nie byłeś na jakimkolwiek wykładzie, o wykładzie z zasad stosowania logiki formalnej nie wspominając
  • Odpowiedz
@Basiura89:

misiu, ja niedługo przewód doktorski otwieram. Jedyne co dzisiaj piecze to się pizza w piekarniku

Strasznie „fancy” sposób wybrałeś na
  • Odpowiedz
Strasznie „fancy” sposób wybrałeś na powiedzenie

„Właśnie kończę/skończyłem magisterkę”

@Tokko: typ nic nie skończył. Jest sfrustrowany, że nikt nie wierzy jego urojeniom, więc wymyśla bajki żeby pokazać, że on jest mundry, a reszta to idioci. Ja też mogę napisać "jestem doktorem habilitowanym prawa i dr. nauk medycznych, więc zawsze mam rację", tylko po co?
  • Odpowiedz
@Basiura89:

magisterkę skończyłem dwie podyplomówki temu, czyli kilka ładnych lat

Czyli dalej twoja wypowiedź to tylko pokrętny sposób powiedzenia mam magisterkę ale przy użyciu lepiej brzmiących sformułowan jak „przewód doktorski” mimo że na stan dzisiejszy masz z doktoratem tyle samo wspólnego co każdy jeden magister
  • Odpowiedz
@Tommy__ Wzór jak napisać, że głąby są bardziej sterowalne i podatne na propagandę, tak, żeby nie zrozumieli, że masz ich za kretynów.
  • Odpowiedz
@Tokko: żeby otworzyć przewód doktorski, trzeba podjąć pewne kroki.
Pierwszym i jednym z najważniejszych jest znalezienie promotora. Skąd pewność, że żadnych kroków nie podjąłem? Aha, no tak, każdy wykopek wie lepiej
  • Odpowiedz
@splinter96 ciekawe, że nie na uniwersytecie nie uczą sztuki egzorcyzmowania, a co gorsza mówią, że wskrzeszanie jest niemożliwe. Matko Boska, co by było gdyby dowiedział się, że na katolickich uniwersytetach uczą, że judaizm nie był religią monoteistyczną, a teksty biblijne były pisane na zamówienie w zależności od potrzeb politycznych. xD
  • Odpowiedz