Aktywne Wpisy

Jailer +217
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance

źródło: image
Pobierz
obuniem +64
#frenpill #apustaja
Chop się boji.
Chop się boji, że jak się zwolni z kołchoztransu, to będzie bezdomny i będzie miszkał w paczce po czipsach, ehh. Chop się boji się zwolnić się, ehh. Chop nic nie umi przecie, jedynie kierownice se trzymać, zapiąć zamek błyskawiczny i zawiązać buciki, ehh. Chop tak psioczy na kołchoztrans, ale z drugiej strony, to:
- jest stabilnie (umowa na czas nieokreślony + chętnych na taką
Chop się boji.
Chop się boji, że jak się zwolni z kołchoztransu, to będzie bezdomny i będzie miszkał w paczce po czipsach, ehh. Chop się boji się zwolnić się, ehh. Chop nic nie umi przecie, jedynie kierownice se trzymać, zapiąć zamek błyskawiczny i zawiązać buciki, ehh. Chop tak psioczy na kołchoztrans, ale z drugiej strony, to:
- jest stabilnie (umowa na czas nieokreślony + chętnych na taką

źródło: Fy7JN5OWYAM-Ki8
Pobierz
Przy okazji chciałbym jeszcze raz pogratulować Polskiemu Związkowi Firm Deweloperskich epickiego zwrotu PR-owego. Tak trzymać.
#nieruchomosci
źródło: gw
PobierzDziś też stosowany jest ten zabieg, w stylu mieszkania na osiedlu xxxx już od 9500/m2 co tak naprawdę dotyczy największych lokali lub
Tylko mi i sobie czas marnuja
źródło: Screenshot 2025-01-17 at 12.16.48
Pobierz@logdan_bazuka: Źle myślisz.
Masz x zł budżetu > Piszesz do pana dewa > Pan dew nie odpowiada jeśli budżet jest za niski
@logdan_bazuka: kurr jak ja tego nienawidzę. i to nie tyczy się tylko tego sektora, ale choćby i całego rolnictwa.
zrobiłem sobie z tego małe hobby xD bo dzwonię późnym wieczorem albo wczesnym rankiem i pytam o ceny, albo pytam za ile te "case nie jcb ostrówek cat bobcat" pójdzie
@logdan_bazuka: zasrać się pod korek, najlepiej z ich partnerem od miniratek
źródło: 9h0e42
Pobierz@mickpl: Niekoniecznie. Wystarczy prosta "umowa" jak pisać ogłoszenia. Cena za mieszkanie 1 mln (do negocjacji przy kontakcie z deweloperem). Wszystkie na dzień dobry będą zawyżone. Póki nie będzie
@logdan_bazuka: mają ludzi za idiotów, że jak się tam pojawisz to urobią cię na zakup jakiegoś gorszego mieszkania ze swojej oferty niz te które cię oryginalnie interesowało.