Dzisiaj przypada szósta rocznica bobolskiego arcydzieła pt. „Klawiatura”. Usiądźmy jeszcze raz i pochylmy się nad sztuką, którą w latach 2017–2019 serwował nam Jarosław Andrzejewski.
@Tabasco666: Ehh, jak szybko zapomna się o uporczywej matce co przeszkadza w bobolakowaniu po wypiciu jednego piwa, normalnie magia. Obecnie iwonka nie pozwala nam oglądać szczęśliwego jareczka po browarach.
@Tabasco666 nie doceniałem Jarka w tamtych latach. jego gnioty oglądałem jak akurat major nic nie nagrał i nie było expose konona, a trzeba przyznać że sztuka bobolska również stała na wysokim poziomie
@yahoomlody: Właśnie nikt nie doceniał, jakby miał kase z live za czasów pijaństwa, a nie dopiero gdy zaczął robić z siebie świętego niepijącego, to myśle że po kilku miesiącach regeneracji po szpitalu by wrócił stary jareczek.
@tusk: Niezłe kombo, bo do niego dochodzi okuratny i deko wieśniacki polar mexico tv ( ͡°͜ʖ͡°) do miary zajebistości zabrakło tylko białej kurteczki michelin. Nie mogę z wami widzowie!
#kononowicz #mexicano #patostreamy