Aktywne Wpisy
new-object +72
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie

źródło: image
Pobierz
Mega_Smieszek +65
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Co potrzebuję:
- ekran 7.8 i większy, bo mam dużo materiałów w formie .pdf
- w miarę responsywne, żeby dało się cokolwiek z tymi pdf'ami robić
- sensowne podświetlenie i jakoś obrazu
- możliwość wrzucania samemu wszystkiego bez ograniczeń
Cała reszta jakieś wifi, odtwarzanie audiobooków, emipiki czy legimi to ja to mam wszystko w dupie, nie czuję, żeby cokolwiek z tego mi się przydało.
No i jedyne co nie kosztuje 3000zł to albo pocketbook inkpad 4 - mniejszy ekran lepsza rozdzielczość albo pocketbook lite 970 - większy ekran słaba rozdzielczość. Dodatkowo w necie widzę dużo narzekania że to strasznie muli i przy większych pdfach jest dramat, ale te opinie są skrajne i nie do końca jestem przekonany jak to wygląda w rzeczywistości.
Jakie są alternatywy?
#ebook #kindle #czytniki #pocketbook
Chociaż ten kindle scribe wydaje się chyba najrozsądniejszym wyborem.
@d00v: Bierz pod uwagę, że 8 cali to jest za mało do PDF jak masz PDF typowo w formacie A4
@Kryspin013: to ile to takie minimum? Aktualnie po poszukiwaniach patrzę za kindle scribe/kobo elipsa 2e i skłaniam się ku temu drugiemu.
@d00v: Ogólnie rada jest taka. Jak np bierzesz czytnik z rozmiarem ekranu mniej więcej A6 to wydrukuj stronę z swojego PSD w rozmiarze A6 i zobacz czy komfortowo się to czyta.
@d00v: PocketBooki, które wymieniłeś serio "mulą" przy większych plikach (kilkadziesiąt stron w górę). Operacja przewijania, przechodzenia do strony, powiększania czy reflow wymaga duzej cierpliwości. Zwłaszcza jeśli będziesz ją wykonywać co jakiś czas, a nie tylko raz, np. po