@ExtraIntrowertyk: No ale z tego co piszesz to panocek już długi staż ma. A mieszkanie w szeregówce droga rzecz. Nawet bardzo. A prąd chłopina ma to rachunki tez płaci. Chyba że zona go "spłacila" i zrobila adios.
@Tagliacozzo może robi zdalnie i to chlansko jakoś mu uchodzi na sucho, może zanim wjechał w cug miał coś odłożone albo zaczął pożyczki brać na potęgę. No opcji ma sporo i motywacje pewnie silną
@ExtraIntrowertyk: i jak będziesz za jakiś czas myślał że 'a wezme sobie piwko', to przypomnij sobie ten widok i widok siebie wracającego z plecakiem alko rano i zapytaj czy na pewnoe chcesz do tego wrócić. Życzę wytrwałości
@rolkapapieru ja akurat byłem na świetnej drodze do nałogu ale na szczęście się nie w------m, więc czasem się zdarzy raz na parę miechów piwko machnąć ( ͡º͜ʖ͡º)
@eeehhh tak to sobie możemy gdybać, a może ta jego go puściła bokiem i się nie pozbierał, miałem taką historię w bloku kiedyś, chłop się zachlal będąc bezdomnym i zachłannym dzień w dzień właśnie przez zdradę ( ͡°ʖ̯͡°)
@Krzysztof53647 ale to na pewnie do mnie było? Bo ja właśnie coś podobnego napisałem. Że właśnie może przez babę, powód nie znam i na pewno daleko mi do oceniania, podzieliłem się po prostu obserwacją @ExtraIntrowertyk
@eeehhh tak to sobie możemy gdybać, a może ta jego go puściła bokiem i się nie pozbierał, miałem taką historię w bloku kiedyś, chłop się zachlal będąc bezdomnym i zachłannym dzień w dzień właśnie
@Lesiu198: Jak mieszkasz na melinie to pewnie tak. Ale tutaj elegancka szeregówka, to kredycik pewnie ciśnie..
Może właśnie pije przez babę, bo ona rozwaliła mu życie.
Ludzie gdy widzą pijanego człowieka to od razu twierdza że to jego wina bo pije.
A właśnie może zaczął pić przez inne powody?!
Komentarz usunięty przez autora