Aktywne Wpisy

Ana77 +135
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +62

źródło: 1000060367
Pobierz
Dzisiaj zabieramy Was na Teneryfę – wyspę, która idealnie nadaje się na ucieczkę przed zimową
aurą.
Teneryfa – wyspa nie tylko wulkanem stojąca
Zanim zaglądniecie do znaleziska, kilka ciekawostek o Teneryfie, którą odwiedziliśmy miesiąc temu poruszając się przez kilka dni samochodem dookoła wyspy:
✅ Teneryfa jest największą spośród Wysp Kanaryjskich – archipelag ten należy do Hiszpanii i leży u wybrzeży północno-zachodniej Afryki
✅ Główną gwiazdą Teneryfy jest wulkan Teide, który jest najwyższym szczytem Hiszpanii i Oceanu Atlantyckiego (3718m n.p.m.), ale licząc Teide od podstawy na dnie oceanu, osiąga zawrotne 7500 metrów!
✅ Wzdłuż wybrzeży Teneryfy, dzięki sprzyjającemu klimatowi, przez cały rok żyją stada delfinów i grindwali, które można obserwować w ich naturalnym środowisku, np. w okolicy Los Gigantes
✅ Najbardziej zielonym i soczystym miejscem na Teneryfie i miejscem, które zrobiło na nas największe wrażenie są Góry Anaga w północno-wschodniej części wyspy
✅Na Teneryfie dominują plaże wulkaniczne, ale jest także złota plaża, która powstała w sztuczny sposób dzięki zwiezieniu tu piasku...z Sahary
Po więcej zaglądnijcie do znaleziska i wykopcie, jeśli się Wam podoba!
Teneryfa – wyspa nie tylko wulkanem stojąca
Mieliście okazję odwiedzić Teneryfę? Co podobało Wam się najbardziej i ile czasu tam spędziliście? Nas Teneryfa pozytywnie zaskoczyła, nie spodziewaliśmy się, że może być tak zielona!
#rudeiczarne #hiszpania #wyspykanaryjskie #teneryfa #podroze #ciekawostkihistoryczne #turystyka #podrozujzwykopem #zwiedzajzwykopem #zainteresowania
źródło: co-zobaczyc-na-teneryfie-36-scaled
Pobierz@antekwpodrozy @silentpl @bitplenty @aune8 @lutin @PrzekraczajacGranice @gosiad0303 @Ka_rolina_Ko @Duckkiller @konradzicho @SzaloneWalizki @ateusznik @aerator-siarkowodorowy @kocur12 @yersey @pawloxx @Alrauna @staniolo @ziolo22 @Ciamon @Czarnoksieznik_z_Angmaru @karolczyk90 @Marcinowy @WUJEKprzezUzamkniete @blindmarten @Marcinowy @Szpilkiwplecaku @TRAVELEK24_PL @OdeToSleep @qylie @plamek1989 @Myrabelka @jarokw @madnessmilo
@nutellowy @eondelo @karol-t @hubbus @dhaulagiri @bad_karma @cojaturobiezzajety @weegee @pinokio @fanatyk-teoretyk @kwk10 @i0i0i0 @mk321 @mmmw @unfolding @catxdealer @eneres @akainox @bartek82strazak @Zwiadowca_Historii @noneone @madziulka2112 @slaper @Kwisatz @Kogoot2020 @toitoi @michal01111 @bylembordo @cococonut @dede88 @kaczmar119 @LamPerfect @naklemen @bad_karma
@Nikczemny @zbyszek_cz @redial @senrix @tokatonton @Gewon @racer1714 @pawbeats @profumo @ziemakk @gabigabina @pocizg @sivis29 @powsinogaszszlaja @Poludnik20 @zielonamapa @bartolini222 @najwiekszawredota @Pynkman @taclothable @bengelb7 @bartekbru @mr_strsky @grzegorz-malkowski @TaktycznaZielonka @balkanyrudej @dirtyHorse @jakiezycietakiarab @LowSodium @humpf @karpaciarz @Raaziv @uniq @podrozebezosci
źródło: temp_file3890991529465697284
Pobierzźródło: temp_file6004710078983971886
Pobierzźródło: temp_file8082021589285534438
PobierzBo ja np. pracuję na etacie, codziennie od godz. 9 do 18, a na Teneryfie byłem w ramach swoich ustawowych urlopowych dni za własne pieniądze, jak każdy. I z tego urlopu powstały darmowe materiały, z których inni mogą czerpać, stworzone w moim wolnym czasie po
źródło: 1000013816
Pobierz