Aktywne Wpisy

Lewusx +150
Siemanko.
Kolejna gruba przemiana, tym razem w pełni naturalna, bez spalaczy, bez dopingu.
Zdjęcia przed - 14 maja, 2024.
Zdjęcia po - 2 lutego, 2025.
Kolejna gruba przemiana, tym razem w pełni naturalna, bez spalaczy, bez dopingu.
Zdjęcia przed - 14 maja, 2024.
Zdjęcia po - 2 lutego, 2025.

źródło: 90A98B4D-3E5D-46CF-B624-FFEB640C80DB
Pobierz
Kamienie +50
Miałam p--------y koniec ciąży (nadciśnienie), poród (22h) i potem 3 dni braku snu na oddziale poporodowym, dodatkowo brak wsparcia od rodziny po porodzie (wszystkim ciągle coś wypadało, a niebieski nie wybrał jeszcze ojcowskiego), mam depresję poporodową (ciągłe myśli, że coś mi jest i osierocę dziecko), na którą się leczę, teraz mam nawrót SIBO, schudłam 4kg w styczniu do 43 kg aktualnie, ledwo żyję, a leczenie tego gówna mnie dojeżdża. Na dokładkę w
PS. Miałem psa i fajerwerek się nie bał.Wiecie dlaczego?Bo to był pies, a nie jakaś upośledzona abomimacja z wypadającymi oczami.
#bekazpodludzi #sylwester #psiarze
źródło: temp_file9044457878889747791
PobierzEhh, skąd wy się klauny bierzecie?
@nocne_zwidy: przecież tu rasa nie ma żadnego znaczenia xD tu sie liczy wychowanie psa i obycie z tymi fajerwerkami, ja kiedyś mialem dużego kundla i bał sie jak głupi, teraz mam małego szczurka i sam chętnie patrzy na fajerwerki, to wina tych psiecko matek, które traktuja psy jak dziecko i chowają do piwnicy jak ktoś na ulicy kichnie
Komentarz usunięty przez moderatora
No chyba, że twój "kolega" definiuję męskość poprzez taplanie się w gównie.
P.s. mój pies szczeka na pijanych ludzi. Może za dużo alko w siebie wlewasz?
Tak tylko podpowiem, że żart powinien być śmieszny.
@tabee: gość pisał o ujadaniu w kontekście głośności i ich odchodach a Ty coś z d--y o bojaźni. Weź naucz sie czytać ze zrozumieniem