Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +11
Dzisiaj sb piłam kakauko z piankami
A Ty co
Pewnie p--o 4%?
A Ty co
Pewnie p--o 4%?
źródło: 1000069571
Pobierz

źródło: 1000036682
Pobierz@ajaj Najgorsze że takie gnioty maja widzów i patrząc po tagach ludzie to komentują emocjonalnie więc odbierają to jako prawdę a nie kolejny serial w stylu paradokumentu
Smutne jest tylko to że w czasach tak łatwego dostępu do informacji ludzie to oglądają.
Koles nie umie gotowac i zaklada restauracje biorac jakas karyne co tez nie umie gotowac na kucharza za najnizsza krajowa
@CH3j: nigdy w to nie uwierze
@CH3j: Tak jak każde "reality" i ogólnie cała TV, to jest od zawsze jedna wielka ustawka. A jak ktoś myśli, że internet to jest ostoja prawdy, to jest kompletnym naiwniakiem.
Tam najwięcej robi montaż, a reżyser może poprowadzić Gessler tak, żeby było ciekawiej i tyle. Z gówna bicza nie ukręci.
@CH3j: nie jest, natomiast to co jest nagrywane i to co pokaże montażysta to zazwyczaj dwie różne rzeczy.
Tak w ogóle to Kuchenne rewolucje z tego co mi wiadomo, jest jednym z bardzo nielicznych programów tvn, który nie idzie wedle scenariusza. Oczywiście swoje robi montaż - żeby pociąć tak by było dynamicznie i widz się nie nudził.
Na pewno nie jest jednak
Nie żeby coś, ale tak jest z każdym programem w tv. :p