Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 712
@Michael_Jackson_: Byłem w kilku "restauracjach" po rewolucjach i uważam że cały program od początku do końca jest reżyserowany.
@ajaj Najgorsze że takie gnioty maja widzów i patrząc po tagach ludzie to komentują emocjonalnie więc odbierają to jako prawdę a nie kolejny serial w stylu paradokumentu
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@ajaj: Każdy dąży do jak największego zysku.
Smutne jest tylko to że w czasach tak łatwego dostępu do informacji ludzie to oglądają.
  • Odpowiedz
@CH3j: nie każdy oczekuje autentyczności, z tym wiąże się szeroko pojęta rozrywka. Inaczej mało prawdopodobne, aby to przyciągało ludzi, bo ci oczekują chleba i igrzysk.
  • Odpowiedz
  • 34
Oglądałem ostatni - najnowszy sezon i jak później obejrzałem starsze sezony te sprzed ok. 10 lat, to te to są zadymiarskie. Te aktualne to jakaś totalna nuda, zero dymów.
  • Odpowiedz
@CH3j akurat kiedyś lubiłem oglądać i w ogóle nie kumasz po co sie oglada to- a więc żeby sobie podpatrzeć życie w Polsce powiatowej, wystrój, ludzi ii żeby podbudować se ego że właściciel knajpy ma 25 lat a wygląda na 55 z nerwowo
  • Odpowiedz
@CH3j: najczesciej te knajpy prowadza jacys debile serio
Koles nie umie gotowac i zaklada restauracje biorac jakas karyne co tez nie umie gotowac na kucharza za najnizsza krajowa
  • Odpowiedz
uważam że cały program od początku do końca jest reżyserowany.

@CH3j: Tak jak każde "reality" i ogólnie cała TV, to jest od zawsze jedna wielka ustawka. A jak ktoś myśli, że internet to jest ostoja prawdy, to jest kompletnym naiwniakiem.
  • Odpowiedz
@CH3j a ja znam restauracje która robiła zmianę i śmiem wątpić. Po prostu jako klient wpierdzielajacy obiad widzisz tylko wycinek.

Tam najwięcej robi montaż, a reżyser może poprowadzić Gessler tak, żeby było ciekawiej i tyle. Z gówna bicza nie ukręci.
  • Odpowiedz
Byłem w kilku "restauracjach" po rewolucjach i uważam że cały program od początku do końca jest reżyserowany.

@CH3j: nie jest, natomiast to co jest nagrywane i to co pokaże montażysta to zazwyczaj dwie różne rzeczy.
  • Odpowiedz
@CH3j: nie zgadzam się by to było reżyserowane, natomiast prawda jest że Gesslerowa prowadzi program tak by była drama. Nie zawsze jest też brudno w restauracji.

Tak w ogóle to Kuchenne rewolucje z tego co mi wiadomo, jest jednym z bardzo nielicznych programów tvn, który nie idzie wedle scenariusza. Oczywiście swoje robi montaż - żeby pociąć tak by było dynamicznie i widz się nie nudził.

Na pewno nie jest jednak
  • Odpowiedz
@CH3j

Byłem w kilku "restauracjach" po rewolucjach i uważam że cały program od początku do końca jest reżyserowany.

Nie żeby coś, ale tak jest z każdym programem w tv. :p
  • Odpowiedz