Mocne jak na imitacje faceta, który będąc resortowym dzieckiem miał zapewniony lepszy start a finalnie skończył grzebiąc w hobokach. #kononowicz #patostreamy
@Stefan_Zaporozec: Temu tych materiałów, które widziałem nie krytykuję publicznie, nawet jeśli jest za co :v Na takie rzeczy przyjdzie czas, kiedy nie będzie już to miało znaczenia dla sprawy.
@Kabee: on szczeka jak pies, obejrzałem jakiś film to wyzywa ludzi od najgorętszych, dziwię się, że mu łypy nikt nie obił po takich tekstach, ale z drugiej strony niby nie rusza się gówna, bo śmierdzi
@Kabee: Z groszkiem nie ma co dyskutować to przygłup nawet nie potrafi się wypowiedzieć normalnie tylko nauczył się zdania o frajerach spod bramki i POmocy i tak mu się to kotłuje w łypie. A czasem próbuje być takim Ą Ę i udawać takiego że wszystko wie i wszędzie był a tak naprawdę g---o widział i w dupie był. No może poza piraceniem gazet w empiku i festynem w białym to
@Kabee: W sumie to tego dzieciaka konopnego kojarze,i to od kilku dni:) może i te kanały commentary robią szum ale jako tako nie mają żadnej wartości merytorycznej a ich widownia to głównie bananowcy i sznury.Polska ju tuba to niestety ściek z małymi wyjątkami.
@Kabee: w sumie okreslenie w jednyn slowie ma wiekszosc z was bo ograł was badyl i wiesniak z krzyzowej jak dzieci. Nie cierpie g nidy ale niestety tak jest
#kononowicz #patostreamy
źródło: Screenshot_2025-01-16-19-36-00-065_com.google.android.youtube-edit
PobierzNa takie rzeczy przyjdzie czas, kiedy nie będzie już to miało znaczenia dla sprawy.
@Stefan_Zaporozec: A może gejem jest? Ja nie wiem.