Wpis z mikrobloga

#tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #samotnosc #p0lka #przegryw

Dlatego właśnie uważam, że takie portale dla singli typu Badoo, czy tam Tinder, rozwalają rynek matrymonialny. Bo mogą stwarzać poczucie u kobiet, dużej popularności u mężczyzn, a co za tym idzie, dużej atrakcyjności. Nawet takich zwykłych, przeciętnych. Nie mogę wrzucać zdjęcia, ale akurat ta Kasia taka jest. Nie mówię, że jest jakaś zła, ale to jest taka po prostu zwykła dziewczyna jakich wiele.

Swoją drogą też jest to trochę śmieszne i przykre, bo chłopaki co głosują to sobie myślą, że będą wybrani, a tu się okazuje, że lądują w szóstej setce.
Kopytnik_1 - #tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #samotnosc #p...

źródło: 1000000539

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No ok tylko ilu jest takich Polakow? Top 10% max

@git_commit: Czy ja wiem, sporo jest zadbanych facetów z dobrą pracą czy małą firmą, tylko ci goście nie siedzą na tinderach, nie mówie przecież o Kulczykach.

90% kobiet uderza w sciane predzej czy
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina:

no może te 90% to przesada ale to mężczyźni są samotni a nie kobiety,

Mialem na mysli, ze top 10% facetow nie starczy dla 100% kobiet i w zwiazku malzenskim moze byc max 10% kobiet z topowymi
  • Odpowiedz
czy to nie jest w dużej mierze kwestia wychowania wielu kobiet na takie bierne istoty, które nie podejmują żadnych decyzji, a co za tym idzie nie ponoszą za to żadnej odpowiedzialności.

@karokrakow: nie. Kwestia jest taka że wiele kobiet podejmuje decyzje i nie ponoszą za to żadnej odpowiedzialności.
  • Odpowiedz
@gorobei: Ja rozumiem że dużo jest takich kobiet, które podejmują decyzję i nie ponoszą za to odpowiedzialności, bo ją zwalają na innych. Wiem że tu zaraz ktoś mi wyjedzie z jakimi alimentami płaconymi przez państwo jako argument, ale wolałabym skupić się na razie na takich przyziemnych decyzjach (jak ta historia ze zmianą miejsca zamieszkania)

W tym co napisałam chodzi mi o to że ma to swoje przyczyny w tym że
  • Odpowiedz
Ktoś jednak wychowuje te kobiety w taki a nie inny sposób.

@karokrakow: rodzice (gdy małe), media, feminizm i Kapitan Państwo (gdy podrosną). Ponoszenie Konsekwencji Decyzji To Mizoginia I Nie Może Być Na To Przyzwolenia.

Spotykałem opinie że historie jak ta z mieszkaniem to taki ciągły shit-test, badanie jak daleko mogę się posunąć, jak małe dzieci. I że gdy facet w końcu ulegnie, i zrobi jak baba chce (po ROKU mędzenia)
  • Odpowiedz
@gorobei: i to jest problem ze dużo kobiet wychowuje się na niesamodzielne istoty (przez co rozumiem właśnie nieumiejętność podejmowania decyzji wraz z ich konsekwencjami). Wypaczony feminizm też, bo kobiety które uzurpują sobie prawo do stawiania się ponad mężczyzn to dla mnie właśnie wypaczenie. I chociażby takie rzeczy jak kwestia nierównego wieku emerytalnego czy obowiązków związanych z ewentualną służbą wojskową w czasie wojny powinny być zmienione i odpowiednio zrównane.

Daleko mi
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1 podejrzewam że dużo kolesi ma taką taktykę jak ja xD Że daje like każdej i w------e. Później patrze co wpadło. Sam kiedyś przez to miałem 350 par w 3 dni na badoo.
  • Odpowiedz