Aktywne Wpisy
Viesti +142
Jakiś czas temu przygotowałem album z zestawieniem najważniejszych dla mnie gier komputerowych dla lat 1994-2024. Jest to cały okres mojego życia, więc zebranie tych tytułów, wraz z paroma screenami i krótkimi opisami, było dla mnie jak porządkowanie wspomnień. Przygotowałem go głównie z myślą o dzieciach, byśmy jak trochę podrosną, mogli pooglądać w co tam stary ojciec grał w ich wieku.
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
źródło: 111
Pobierz
enforcer +123
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dlatego właśnie uważam, że takie portale dla singli typu Badoo, czy tam Tinder, rozwalają rynek matrymonialny. Bo mogą stwarzać poczucie u kobiet, dużej popularności u mężczyzn, a co za tym idzie, dużej atrakcyjności. Nawet takich zwykłych, przeciętnych. Nie mogę wrzucać zdjęcia, ale akurat ta Kasia taka jest. Nie mówię, że jest jakaś zła, ale to jest taka po prostu zwykła dziewczyna jakich wiele.
Swoją drogą też jest to trochę śmieszne i przykre, bo chłopaki co głosują to sobie myślą, że będą wybrani, a tu się okazuje, że lądują w szóstej setce.
źródło: 1000000539
Pobierz@git_commit: Czy ja wiem, sporo jest zadbanych facetów z dobrą pracą czy małą firmą, tylko ci goście nie siedzą na tinderach, nie mówie przecież o Kulczykach.
Mialem na mysli, ze top 10% facetow nie starczy dla 100% kobiet i w zwiazku malzenskim moze byc max 10% kobiet z topowymi
@karokrakow: nie. Kwestia jest taka że wiele kobiet podejmuje decyzje i nie ponoszą za to żadnej odpowiedzialności.
W tym co napisałam chodzi mi o to że ma to swoje przyczyny w tym że
@karokrakow: rodzice (gdy małe), media, feminizm i Kapitan Państwo (gdy podrosną). Ponoszenie Konsekwencji Decyzji To Mizoginia I Nie Może Być Na To Przyzwolenia.
Spotykałem opinie że historie jak ta z mieszkaniem to taki ciągły shit-test, badanie jak daleko mogę się posunąć, jak małe dzieci. I że gdy facet w końcu ulegnie, i zrobi jak baba chce (po ROKU mędzenia)
Daleko mi