Wpis z mikrobloga

@presburger: W Aliorze masz teraz fajną promocję na firmowe, dają 800 zł na start + do 2000 zł w zwrotach za ZUS/paliwo. A z tych dwóch w ankiecie to w zasadzie z żadnym bankiem nie miałem problemów, ale jak coś działasz z krypto to możesz mieć w ING problemy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wychwalany: wszyscy na wykopie tak zachwalają nest, boje sie cholerka, ze wiesz jak bedzie - za jakis czas zupełnie odwrotnie bo jakas aferka wybuchnie. szukam haczyka w tym nest banku. przekonuje mnie, ze nie maja oddziałów i są w pewnej niszy - jako bank dla przedsiębiorców głównie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wychwalany: a co Ci nie pasuje? opłaty? ja mam obecnie w santanderze - ciągle bulę za przelewy 1,30 pln - ich odradzam. w dodatku nagle przy próbie wykonania przelewu na komputerze wywala jakis błąd jak juz wpisane masz wszystkie dane i klikasz dalej, trzeba od nowa wszystko wpisywać. apka działa fajnie.
  • Odpowiedz
@presburger: też nie miałem zaufania kilka lat temu i wybrałem ing, Zmienili zasady i żeby konto było darmowe non-stop, kilka, kilkanaście razy dziennie proponują mi kredyt, leasing i inne gówna.
  • Odpowiedz
@presburger: Nest jest spoko, bo bezpłatny ale dostajesz to, za co zapłaciłeś. Ja się od nich wyniosłem, bo cały czas się sypał ich system transakcyjny. Nie były to wprawdzie błędy krytyczne (znikające pieniądze itp) ale jakieś drobne typu wylogowanie, brak powiadomienia o zrealizowanym przelewie (raz się tak zacięło że nie miałem pojęcia czy przelew w ogóle się potwierdził i prawie drugi raz zrobiłem ten sam). No i infolinia pracuje w
  • Odpowiedz
@presburger: promocje działają, na blogu opisuję je od 11 lat, a sam korzystam jeszcze dłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli chodzi o te przelewy do ZUS, to w przypadku promocji Nest Banku, regulamin wymaga przelewania pełnej składki.
  • Odpowiedz
wszystko elektronicznie

@presburger: popieram, swego czasu wpadł mi do zapłacenia vat na ponad 15k i w Santander powiedzili mi że podniesienie limitu płatności to tylko w placówce, c--j że nie mieszkałem wtedy w Polsce xd

• Odpowiedz