Wpis z mikrobloga

No i właśnie dałam się zrobić "przyjaznemu" murzynków w Rzymie na stary numer z podaniem gadżetu do ręki () a przecież wiedziałam że tak robią. 6 eurasów mnie skasował na figureczkę wartą 1
(_ ) mam ochotę ugryźć się w dupę że złości
#rzym #roma #wlochy #italia #logikarozowychpaskow #p0lka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Szczuroskoczek_: próbowałam oddać, ni c---a, bo to słonik bo to na szczęście, bo mu się syn wczoraj urodził, bo ma syna dokładnie takiego jak mój, bo jak nie mam gotówki, to tu jest bankomat, bo jak mam duże banknoty to on rozmieni, bo nie oddaje się prezentów bo ładnie się uśmiecham
@Mdx91 dokładnie tak, podchodzi sympatycznie się wita i gadżet do rączki i gadanie.
Do każdego następnego który się
  • Odpowiedz
6 eurasów mnie skasował na figureczkę wartą 1

@misiafaraona: to powiem Ci tylko, że miałaś farta. Jedyne 6€, a zapamiętasz do końca życia, za taką lekcję to jak gratis ( ͡ ͜ʖ ͡)

I mówię serio, bo sam widziałem, jak gość blady jak ściana, subtelnie otoczony przez trzech "przyjaznych ludzi", wręczał jednemu 20€.
Wtedy akurat rozdawali zajebiaszcze bransoletki ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@Majku_: faktycznie zapamiętam.
A branzoletkę chciał założyć na rękę mojemu synowi, ale już nie dałam bo zorientowałam się w czym uczestniczę.

@Joe-King grzebałam w nawigacji sprawdzając jak dojść do fontanny Trevi i odruchowo podałam rękę do przywitania się ()
Ale też dzięki tej fontannie z garści monet wyciągnęłam 20 centów z tekstem, że przecież muszę mieć coś do wrzucenia
  • Odpowiedz
@misiafaraona Byłaś na stacji Termini? Gdzieś w necie wyczytałem że słabo pojawiać się tam z dziećmi. Potwierdzasz? Chce wynająć Airbnb jakieś 1.5km od tej stacji i nie wiem czy słusznie.
  • Odpowiedz