Wpis z mikrobloga

Może zacznę od tego, że #kanalzero to najlepsze co spotkało #polskiyoutube w ostatnich latach. Wywiad mega ciekawy. Ten konkretny z Walusiem otwiera też oczy niedowiarkom którzy myślą, że Polak nie może wybić się za granicą. Bohater z którego Polska może być dumna.

#polska
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fattek to dawaj przykład sprzecznych opinii na te same tematy w obrębie kanału zero. Przepychanka na Twitterze się nie liczy. Dymek i giemzak (jakbyś znał ich z wlasnej działalności) zajmują się ostatnio głównie waleniem w rząd Tuska. Andrzej Nowak to pisowski trep i to, że sprawia wrażenie jakby wiedział o czym mówi tego nie zmienia.
Sam stanowski nie czuł potrzeby nagrać osobiście materiału o bandyckich kolegach nawrockiego ale o ławkach w
  • Odpowiedz
@Fattek nie mam czasu i ochoty na oglądanie kolejnego filmu Nowaka, dymka, stanowskiego żeby sprawdzić czy przypadkiem ich poglądy nie uległy ewolucji od wczoraj. Nie muszę wkładać ręki w ogień żeby sprawdzić czy się poparzę. Tej polemiki na kanale zero to rzeczywiście jest dużo jak jedyny przykład,.który znalazłeś to ta na abstrakcyjny dla wielu ludzi temat zmian klimatu. Prawdziwy Hyde park i wymiana idei u tego Krzysia. Prawdziwa oaza wiedzy, dla
  • Odpowiedz
Tej polemiki na kanale zero to rzeczywiście jest dużo jak jedyny przykład,.który znalazłeś to ta na abstrakcyjny dla wielu ludzi temat zmian klimatu.

@tomekruslan: xDD Ty jesteś aż obrzydliwy w tym przekonaniu o swojej racji. Zapytałeś o przykład, podałem - " JEDYNE CO ZNALAZŁEŚ". Nie, nie jedyne. Pierwsze co znalazłem po minucie przeglądania kanału. Ale to pół biedy - ty jesteś tak mocno przekonany, że podany przykład na pewno jest
  • Odpowiedz
@Fattek to jest jedyne co znalazłes i jedyne co znajdziesz bo polemika pomiędzy ludźmi na kanale zero odbywa się rzadko i tylko na Twitterze żeby nie trafiła do szerszego odbiorcy. Wracaj do oglądania poranków na kanale zero bo przeciez przed Krzysiem nikt nie wpadł na pomysł sniadaniówki do której mogą dzwonić widzowie. Powiew świeżości dla kogoś kto albo ma 15 lat albo przespał ostatnie 30 lat w bryle lodu.
  • Odpowiedz