Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

Komentarz usunięty przez moderatora
@MikoBalagany: A ja głupi myślałem, że przez to, że rządzą nami nieudacznicy z PiSu i PO na zmianę
@Nighthuntero: a ja myślałem, że to konfiarze po zawodówce
Ja muszę jednak nie zgodzić się z tym określeniem na widzów kanału 0, bo jednak Mariusze z Brighton zostały na kanale sportowym i tam dalej dzwonią pogadać o piłce nożnej, a na kanał 0 przyszły dariusze co nigdy za granicami Polski nie byli i snują swoje fantazje o gnijącym zachodzie, niskich podatkach, pamięci o wołyniu i tusku( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
Komentarz usunięty przez moderatora
@genocidegeneral: a jak to się ma do troglodytów z czatu u stanowskiego, którzy nigdy tam nie byli i pochwalają mordercę, który był tam z własnej woli i wstąpił w szerego grupy wprost odwołujacej się do nazizmu? xD