Aktywne Wpisy

qew12 +37
Dzisiaj udało mi się:
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o

źródło: PXL_20250214_104337506
Pobierz
Skoro dany rodzaj naboju można załadować do wielu modeli broni palnej to skąd do jasnego grzyba stwierdza się, że dany pocisk został wystrzelony z konkretnej broni? Na filmach często się taki wątek przewija.
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii
Dlatego też mając świadomość tego że na tagu raczej xD siedzą PR'owcy PZFD* oraz cześć polityków chciałbym uprzejmie zakomunikować Panu Mariuszowi że jeżeli będzie pchał dopłaty kolanem tak samo jak poprzedni sekretarz stanu Jacek Tomczak to raczej też i tak skończy xD
Z pozdrowieniami od Świętego Tagu #nieruchomosci
.
.
.
.
.
.
*Prawdopodobnie tu są. Tak tylko podejrzewam.
.
.
.
.
---
Ej wgl to siemano @mariusz-sokolowski2024 co tam u Ciebie słychać? Tak całkiem przypadkiem stwierdziłem że zagadam
A i było przepisać firmę na żonę wcześniej bo wcale a wcale to nie wygląda podejrzanie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file703022328925112602
Pobierz