Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

wfyokyga +40
źródło: temp_file690536214363141462
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file690536214363141462
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nawet nie wiem ile ich uciekło. Czy 30 czy 130. Mam tylko nadzieję, że nie dojdzie do rozmnożenia i nie będę miał inwazji karaczanów tureckich.
Ale dubie są ch....j..ow.e, bo się zakopują w p---u i o ile naziemne potrafią je wyczuć i wygrzebać, o tyle jak spadnie na włókno nadrzewnemu i się zakopie to pająk nie potrafi ich znaleźć.
Następnym razem spróbuję z świerszczami, ale te ponoć nie dość, że śmierdzą, to jeszcze skaczą i hałasują.
#pajaki #ptaszniki #terrarystyka #zwierzaczki #gorzkiezale
Nie wiem jak uciekły, nie mam pojęcia.
Podejrzewam, że jakoś musiały się przecisnąć przez zamknięcie pojemnika, jak przez chwilę zamknięty pojemnik leżał na boku.
Innego pomysłu nie mam.
Tak czy owak, teraz nie mogę wyłapać tego gówna, bo przejżałem całe mieszkanie i ni cholery nie wiem.
Podejrzewam, że jakoś może pod panele albo listwy
https://www.odstraszanie.pl/p1636,lep-na-karuluchy-prusaki-rybiki-bros-pulapka-feromox.html
No właśnie dokładnie to mam i co noc 2-3 sztuki łapie
Próbowałem miażdżyć głowy karaczanom, żeby się nie zakopywały, i co prawda się nie zakopują, ale ledwo się ruszają, w porównaniu do Turków i ptaszniki jakby tak albo omijały, albo średnio był zainteresowane.
A najgorsze w tych dubiach, że jak się zakopią, to tam siedzą nieruchomo