Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Serio chyba tylko to mnie trzyma przy robocie. A tak to na nic nie wydaje pieniędzy, bo mi szkoda. Mieszkam u rodziców i mówią, że mogę se te pieniądze odkładać. Ale zarobki są tak żałośnie małe, że goowno sie z tego uzbiera, a na pierdoły jak już wspominałem szkoda mi pieniędzy.
Niczego przydatnego się w robocie nie uczę, bo to klepadło biurowe. Orangutan po 2 dniach szkolenia mógłby się tym zajmować.
Tylko się męczę, że muszę rano wstawać i z domu wychodzić.
Ubezpieczenie zdrowotne na wszelki wypadek (bo i tak muszę wszystkie badania robić prywatnie) mógłbym mieś np. z Urzędu pracy.
W pracy praktycznie nie mam z nikim kontaktu, bo to mała firma na uboczu miasta i nikogo tam nie ma. Więc interakcje z ludźmi są na poziomie "dzień dobry" i "do widzenia". A po pracy w pobliży nic nie ma tylko las, parę domów i droga, więc jedyne co mogę zrobić po pracy to czekać na autobus do mojego jeszcze mniejszego zadoopia.
I tak się zaciska pętla spi3rd0lenia. ehhh
#przegryw #depresja
źródło: prc2
Pobierz@DoktorNauk: Może sie czujesz jak gunwo, ale taki nie jesteś.
źródło: bc6566c885e8de10fab6f23184b61470
Pobierz@DoktorNauk: Jakieś korpo? Jak się dostać na taką robotę, jakie trzeba mieć wykształcenie? Ja wiele razy aplikowalem do gowno robot bourowych, raz mialem rozmowe z taka julka w mini i rajstopkach elegancka ze aldente caly czas mialem. Pewnie wyczaila bo nie dostalem roboty.
placa 3,5k a rodzice nic od ciebie nie chca i z nimi mieszkasz to spokojnie powinenes odkladac 1,5k-2k wiec czy ja wiem czy to taki zly pieniadz? pare lat i masz 100k