Aktywne Wpisy

pciem +258
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +60
Tu do poczytania więcej https://www.forbes.com/sites/stephaniehirschmiller/2025/01/15/why-this-deal-could-mark-a-new-era-for-the-100b-diamond-industry/
Zostawcie te bonki, shiby i inne wynalazki.
Najważniejszą informacją (dla szerokiego rynku krypto, a właściwie samej technologii blockchain(lub hashgraph)) jest użycie Hedera Consensus Service w chipach nVidii i Intela (tematy Security AI). Bardzo ladnie to pokazuje jak technologia wychodzi poza przesył wartości. DLT ma sens.
Tak czy siak, Hedera ma turbo mocną technologię i do