Wpis z mikrobloga

Z punktu widzenia rozwoju anatomicznego i biologii płci, które są fascynującymi obszarami nauki. Wyjaśnienie w sposób naukowy i prosty:

Podczas rozwoju embrionalnego męskie i żeńskie narządy płciowe rozwijają się z tych samych tkanek, co jest procesem nazywanym homologią (znaczy każdy jest pedau nawet baba ()( ͠° ͟ل͜ ͡°)) embriologiczną.

Łechtaczka i p---s są homologiczne (znowu homo ()), co oznacza, że rozwijają się z tej samej struktury zarodkowej zwanej guzkiem płciowym.
U osób płci męskiej, pod wpływem testosteronu i innych hormonów, guzek płciowy przekształca się w penisa. U osób płci żeńskiej, w wyniku niższego poziomu tych hormonów, guzek płciowy rozwija się w łechtaczkę.
Łechtaczka, podobnie jak p---s, ma tkankę erekcyjną i żołądź. (czyli jak huopy robią minetkę robią jakby gałę ()( ͠° ͟ل͜ ͡°) ale nie wiedzą o tym ()) Jest również niezwykle unerwiona, co sprawia, że jest bardzo wrażliwa na stymulację.
To nie oznacza jednak, że jedna struktura jest „niedorozwinięta” w porównaniu do drugiej. Są one po prostu różnymi adaptacjami tej samej tkanki, dostosowanymi do funkcji specyficznych dla danej płci biologicznej.

#przegryw #ciekawostki #informacje #s--s #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #badoo #tinder #zwiazki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Wenus_z_bialegostoku: Ogólnie biologia ciekawa jest ale patrząc na powyższe nie ma zbyt wielkich róznic i blackpill łącznie z feminizmem szkodzą polaryzując społeczeństwo i sztuczne konflikty oraz różnice XD

Ja tak się nad tym zastanawiałem bo faktycznie baba ma takiego dzyndzla. Mam nawet ksiązkę a własciwie dwie jedna to sztuka obsługi penisa i tu wykopki debile wyzywali od pedau a ona jest o zdrowiu, budowie ciała, hormonach itd... a druga ta
Zwierz33 - @Wenuszbialegostoku: Ogólnie biologia ciekawa jest ale patrząc na powyższe...

źródło: anatomia-%C5%82echtaczki-miasto-kobiet

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Chuopijak: Dwie i jednocześnie jakby jedna bo są drobne różnice np. baba też ma grzyba ale mini XD Jajniki to jak jaja ale w środku i nieco inna ale podoba funkcja XD
  • Odpowiedz
@Zwierz33: to czy dąc twoim tokiem rozumowania można stymulacje łechtaczki nazwać waleniem konia? Skoro oral w obu przypadkach uznajesz za robienie gały, to tak by chyba wychodziło
  • Odpowiedz
  • 2
@lunga: Pewnie podobnie tylko w innym natężeniu bo kobieta ma więcej zakończeń nerwowych niż facet

@TiREX: Nie wiem i tj ciekawe ale facet też da radę w ciągu 30 min znowu jak zdrowy i młody ale z tymi wielokrotnymi ciekawe. Może chodzi też o spust i żeby ciągle nie dymał bo by się zajechał i odwodnił jakby cały czas się spuszczał jakby sikał XD a wielu by waliło
  • Odpowiedz