Aktywne Wpisy
cohh +110
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +162
Bubunio gada z gościem na kamerze, obejmuje go, typ mówi coś o swojej sprawie w sądzie, robi mu kontent. A jak skończyli i typ poszedł, to bubunio za plecami z niego szydzi mówiąc o lobotomii. Typowy bubunio.
Komentarz usunięty przez moderatora
Aż ciężko mi w to uwierzyć, ale oglądam to g---o dalej i jest kilka wejść z rozmowy z tą amebą Tomkiem Olejnikiem. I Olejnik w mojej opinii wyjaśnił bubunia. Bubunio tłumaczy, że Tede to jego kolega i on zawsze będzie po stronie kolegów. Próbuje załagodzić temat tego grupowego dissu, tak żeby wyjść na fajnego. A tak naprawdę Tede, który sam startował
@Smok_Baltazar: siedzisz na #famemma które wywodzi się z #patostreamy i przeszkadza Ci, że ktoś robi sobie jaja z debili? xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Smok_Baltazar: Akurat tutaj to zły przykład. Bo takie 'tekściki' to zwykłe kręcenie beki i traktowanie każdego tak samo, ot kontent tego typu.
Ale ogólnie tak, wuwu jest dwulicowy. Chyba każdemu kto z nim