Wpis z mikrobloga

@janusz-lece: mam i sobie chwale, cieplutkie, ogromne i ciężkie a i tak chodzą jak masełko, no ale swoje kosztowali.
raz do roku olejowanie to nie problem, wręcz przyjemność obcowania z tym szlachetnym materiałem jakim jest dąb
  • Odpowiedz
@janusz-lece: nie wiem jaki masz budżet ale polecam mocno x-faktor z parmaxu. Jakość drzwi i serwis topka (była mała muka ale serwis ogarnął ją książkowo). Zresztą zoba sam na te jakość, słoje i detale

mam je już 4 lata a wyglądają jak nowe,
sąsiedzi mają jakieś stalowe coś z 2 lata i już odbarwione, jakieś bomble sie porobili a wydali na nie 10k.

jak masz gdzieś obok salon z tymi
KONONOWlCZ - @janusz-lece: nie wiem jaki masz budżet ale polecam mocno x-faktor z par...

źródło: Y8buIJz

Pobierz
  • Odpowiedz
@janusz-lece: Mam Barańskiego, rozważałem Zbydrewa ale odrobinę tańsze a wykończenie dużo, dużo gorsze.

Piękne, porządne, z tego co zauważyłem również ciepłe (jedne wychodzą na taras z kuchni).

Ale jszcze nie mieszkam
  • Odpowiedz
@janusz-lece: Jednym z rzeczy na które zwracam przy budowie domu jest jego bezobsługowość ;P W przypadku drzwi za wyborem drzwi metalowych przeważyło:
* brak na ten moment (SSZ) zadaszenia nad drzwiami wejściowymi - będzie robione po elewacji i pewnie w mniejszym stopniu zastąpi to balkon czy naturalną wnękę :P
* cena :)
* nie myślenie o impregnacji, dbaniu i tak dalej i tym podobne :P

Wadą jest na pewno gorsza termoizolacyjność, choć kupi się
  • Odpowiedz