Aktywne Wpisy

Gmeras +299
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

PiotrFr +73

Jednak jeśli tak nie jest to gratuluję mózgu i walki o utrzymanie przy korycie systemu POPiSowego, który Braunowi tak mocno nie w smak podobno. Największym minusem polskiej prawicy jest to, że najwścieklej nie walczy z system, najwścieklej nie walczy o władzę (Korwin XD), tylko najwścieklej walczy z samą sobą, żeby przypadkiem tej władzy nie zdobyć. Taka prawda.
#polityka #konserwatyzm #4konserwy #lewactwo #konfederacja #komunizm #razem #pis #platformaobywatelska #koalicjadeweloperska #usmiech
@przemytni-azbestu: czyli mówisz że koalicja konfederacji z pisem nie utrzymałaby tego systemu przy korycie? Bo przeciw temu walczy braun
@schweizer: przecież sam braun o tym mówił xD
Anty systemowy
To dlaczego tak ją odrzucałeś i pisałeś o moich urojeniach? Wstydzisz się tego?
@
źródło: 4b81349ca696d_o_full
Pobierz@przemytni-azbestu: w sumie jak o
Weź pod uwagę również to, że Kaczyński kiedyś wykituje, a to co pozostanie z PiSu (możliwe, również, że przetrwa jako jedna partia) może zachować się na różnorakie sposoby. Więc koalicja w tym momencie jest tym samym szansą na zbliżenie do tego środowiska, zakolegowanie, a następnie przy rozpadzie połączenie się z najbardziej obiecującą frakcją co skutkuje